Πώς θα σου φαινόταν αν η Sarah Jessica Parker σε κερνούσε το ποτό σου;

Πώς θα σου φαινόταν αν η Sarah Jessica Parker σε κερνούσε το ποτό σου;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sarah Jessica Parker είναι ταυτισμένη με τον ρόλο της Carrie Bradshaw στο Sex and the City και κατέχει μια θέση στην καρδιά των φανατικών τηλεθεατών της δημοφιλούς σειράς της HBO.

Η έννοια του fashion icon της ταιριάζει απόλυτα, ενώ οι χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε κάνει πολλές γυναίκες παγκοσμίως να ταυτίζονται μαζί της αλλά και με τις υπόλοιπες γυναίκες της σειράς.

Αν είσαι και εσύ ένας από τους φανατικούς της σειράς θα γνωρίζεις πως το αγαπημένο ποτό της Carrie Bradshaw ήταν το cosmopolitan, κάτι που φαίνεται πως ισχύει και στην πραγματικότητα, αφού η Sarah Jessica παράγγειλε το συγκεκριμένο ποτό σε πρόσφατη έξοδο που έκανε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Το θέμα όμως, είναι ότι η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια απρόσμενη κίνηση όταν ένας θαμώνας του εστιατορίου όπου βρισκόταν, την πλησίασε για να της εκφράσει τον θαυμασμό του.

Τότε η διάσημη star προσφέρθηκε να κεράσει ένα cosmopolitan cocktail στον θαυμαστή της, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα σχόλια του και αφήνοντάς τον άφωνο, αφού σίγουρα δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε κερνά το είδωλό σου!

Περισσότερα celeb news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή