ΣΤΙΛ

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία

Πολλές από εμάς έχουν ήδη κάνει την πρώτη βουτιά, ενώ άλλες είμαστε της τελευταίας στιγμής και δεν έχουμε καν αγοράσει το νέο μας μαγιό. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεχυθούμε στην αγορά και αφού εντοπίσουμε τις νέες τάσεις παραλίας να δημιουργήσουμε τα beach looks μας αφού οι νέες αφίξεις έχουν πια κατακλύσει τα μαγαζιά.

Κι όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, έτσι και φέτος κάποιες τάσεις θα ανανεώσουν το στυλ μας στην παραλία και θα αποδείξουν το fashion sense. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις ''φρέσκιες'' προτάσεις που χρειάζεσαι για να ενισχύσεις τις εμφανίσεις σου.

1.Rainbow Stripes

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-1

To ριγέ στα χρώματα του ουράνιου τόξου δίνει φέτος μια χαρούμενη νότα στα σύνολα παραλίας, είτε πρόκειται για μια πουκαμίσα είτε για την ψάθινη τσάντα μας.

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-2

Zara €29,95

2. Smocking

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-3

Μπορεί πλέον να ορκίζεστε στο αγαπημένο σας ολόσωμο, όμως αν θέλετε να αποδείξετε πόσο ''ενημερωμένη'' είστε γύρω από την μόδα τότε μάλλον θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα μπικίνι με stretch τεχνική.

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-4

Lisa Marie Fernandez €441

3. Τεράστια ψάθινα καπέλα

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-5

Χάρη στον οίκο Jacquemus αυτή η τάση είναι παντού στο Instagram. Η συνταγή; The Bigger The Better!

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-6

Topshop €38,00

4.Υφαντά παπούτσια

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-7

Η τάση με τις υφαντές τσάντες από ψάθα εξαπλώθηκε και στα παπούτσια που θα μας συνοδεύσουν από τα beach bars και γιατί όχι μέχρι τις χαλαρές βραδινές μας εμφανίσεις στα νησιά.

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-8

H&M €14,99

5. Αξεσουάρ με φρούτα

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-9

Αυτή η τάση μας μεταφέρει στην Ιταλική ριβιέρα και δίνει χρώμα στις ρετρό 50s εμφανίσεις μας στην παραλία. Τα λεμόνια έχουν τον πρώτο λόγο και στολίζουν τσάντες, σκουλαρίκια, ενώ εμφανίζονται ακόμη και σε μαγιό.

5 τάσεις που θα δεις φέτος στην παραλία-10

Dolce&Gabbana €495

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.