ΣΤΙΛ

Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Harry στην πρώην του, λίγο πριν τον γάμο

Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Harry στην πρώην του, λίγο πριν τον γάμο

Οι περισσότεροι από εμάς θα αποφεύγαμε να καλέσουμε πρώην στον γάμο μας, ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, προς έκπληξη όλων ο πρίγκιπας Harry ανέτρεψε τα δεδομένα και δεν δίστασε να καλέσει δυο προηγούμενους έρωτες του.

Το παραπάνω από μόνο του όμως δεν ήταν αρκετό! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry, όχι απλά κάλεσε τις δύο πρώην του, αλλά με την Chelsy Davy, είχε και μια τηλεφωνική συζήτηση, λίγες μέρες πριν τον γάμο!

Ο πρίγκιπας Harry πήρε την πρωτοβουλία να της τηλεφωνήσει όταν πληροφορήθηκε ότι η Chelsy βρισκόταν σε αμήχανη θέση αφου και οι δύο γνώριζαν πως τα φλας των φωτογράφων θα έπεφταν πάνω της, όπως έγινε και με την viral φωτογραφία κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αναλυτικότερα, πηγή του περιοδικού Vanity Fair αναφέρει: «Ήταν η τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, μια κλήση στην οποία και οι δύο αναγνώρισαν πως ο Harry προχώρησε στη ζωή του. Η Chelsy ήταν αρκετά συναισθηματική με όλα αυτά, έκλαιγε και σχεδόν δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία».

Τελικά όμως όπως αποδείχθηκε έβαλε τα δυνατά της και παραβρέθηκε στην τελετή! Αν κρίνουμε όμως από την viral φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την γκριμάτσα της και αν λάβουμε υπόψη μας την γλώσσα του σώματος, μάλλον η κοπέλα δεν ένιωθε και τόσο άνετα!

Ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που φάνηκε και από την κίνηση της Meghan Markle να την αγκαλιάσει την ημέρα του γάμου, σπάζοντας το πρωτόκολλο που θέλει την βασιλική οικογένεια να μην αγκαλιάζει κοινούς θνητούς. 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.