ΣΤΙΛ

H Poppy Delevingne γνωρίζει τα μυστικά για το τέλειο αφρόλουτρο

poppyka

Η ηθοποιός και μοντέλο Poppy Delevingne έχει αναγάγει το μπάνιο σε ζεστό αφρόλουτρο σε κανονική ιεροτελεστία. Η αγαπημένη της συνήθεια έχει γίνει ένας καθημερινός, απολαυστικός εθισμός, γνωρίζοντας καλά όλα τα μυστικά και απαραίτητα tips που το κάνουν σχεδόν μυσταγωγικό.

h-poppy-delevingne-gnorizei-ta-mystika-gia-to-teleio-afroloytro0

Λάτρης του αρωματικού οίκου Jo Malone ανέκαθεν -το πρώτο της άρωμα ήταν το Red Roses- η Poppy επιμελήθηκε μια limited edition σειρά αφιερωμένη στο μπάνιο, η οποία, εκτός από αρώματα και αρωματικά κεριά, θα περιλαμβάνει και για πρώτη φορά και αφρόλουτρα.

h-poppy-delevingne-gnorizei-ta-mystika-gia-to-teleio-afroloytro1

Όπως κάθε άρωμα Jo Malone, έτσι και τα αφρόλουτρα ακολουθούν τον βασικό κανόνα του οίκου, που είναι το layering: είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να αναμειγνύονται και να μπορούν να προσφέρουν μια εξατομικευμένη αρωματική εμπειρία. Τα τρία αφρόλουτρα -Velvet Rose & Oud, Nectarine Blossom & Honey και Black Cedarwood & Juniper -επιλέχθηκαν από την Delevingne για να προσφέρουν την αίσθηση ενός πολυτελούς, οσφρητικού ταξιδιού.

Τη σειρά Queen of Pop θα αγαπήσουν, όχι μόνο οι φαν του βρετανικού, αρωματικού brand αλλά και κάθε λάτρης του design, χάρη στον pop, graphic σχεδιασμό της. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις της Poppy για το ιδανικό αφρόλουτρο στην μπανιέρα; "Ο αφρός είναι και τα λαστιχένια παπάκια είναι το παν. Το ίδιο και η μουσική. Και φυσικά τα τηλέφωνα απαγορεύονται. Το βασικότερο; Ανάψτε όσα περισσότερα κεριά γίνεται!"

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.