So, τι λέει το ”Suits” χωρίς την Meghan Markle;

So, τι λέει το ”Suits” χωρίς την Meghan Markle;

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle και ο Patrick J. Adams θα αποχωρούσαν από το ''Suits'' στο τέλος της έβδομης σεζόν οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Η αποχώρηση ενός από τους πρωταγωνιστές (Adams) δεν είναι ποτέ κάτι που το κοινό θέλει να βλέπει, και αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η αποχώρηση της Markle ήταν αναμενόμενη αφού αυτή ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας της προς τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry.

Ο όγδοος κύκλος της σειράς ξεκίνησε και το ερώτημα είναι ένα πλέον: Αξίζει το ''Suits'' χωρίς την Markle και τον Adams;

H Katherine Heigl εντάχθηκε στο καστ στο ρόλο της Samantha Wheeler, μιας δυναμικής δικηγόρου που λειτουργεί σαν η ''αντίδραση'' στη δράση του Harvey Specter (Gabriel Macht).

O Harvey πεθυμά τον Mike (Adams) αλλά όχι όσο ο Gabriel Macht τον Patrick J. Adams: ''Δεν ήξερα πως θα ήταν τόσο περίεργο για μένα, γιατί ουσιαστικά ξεκινήσαμε μαζί. Η σειρά ξεκίνησε με ένα δίδυμο και έγινε ομαδική – κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα – αλλά ο Patrick και εγώ ανταλλάζαμε ιδέες και ο Patrick ήταν πάντα τόσο σεμνός και έξυπνος'' λέει ο Macht.

Στα πρώτα κιόλας επεισόδια θα δούμε πώς και πόσο έχει επηρεάσει ο Mike τον Harvey. To κενό θα καλύψει ο Alex (Dule Hill) και η παράξενη φιλία του με τον Harvey.

H Samantha, αντίστοιχα, γεμίζει το κενό της Markle. Στην πρεμιέρα είδαμε τον Robert (Wendell Pierce) να φέρνει τη Samantha σαν το δεξι του χέρι και η σχέση τους είναι πατέρα – κόρης. Παράλληλα, η Samantha και ο Harvey έρχονται αμέσως σε ρήξη, γιατί μοιάζουν σαν χαρακτήρες.

Δείτε το teaser του νέου κύκλου. 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή