Η Rihanna σοκάρει με τα φρύδια της στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

Η Rihanna σοκάρει με τα φρύδια της στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως γνωστό, το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue είναι η βίβλος των trends που έρχονται στον κόσμο της μόδας και για τον Edward Enninful, τον νέο Editor-in-Chief της Βρετανικής έκδοσης, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλο πρόσωπο στο εξώφυλλο εκτός από τη Rihanna.

“Είναι ένα τολμηρό icon της μουσικής βιομηχανίας και businesswoman, μια γυναίκα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μόδα με τη διασημότητα. Όσο haute και αν είναι το styling, όσο πειραματική και αν είναι η διάθεση, εκείνη δεν χάνεται ποτέ στην εικόνα. Είναι πάντα η Rihanna”, γράφει στο editorial του τεύχους και κλείνει: “Και αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας. Όπως και αν επιλέξετε να ντυθείτε αυτή τη σεζόν, έχετε στο νου σας το παράδειγμα της Rihanna: να είστε ο εαυτός σας”.

Πίσω τώρα στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Rihanna, φωτογραφημένη σε “σφιχτό” πορτραίτο από τον Nick Knight, είναι συ-γκλο-νι-στι-κή με ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο headpiece, γυαλιστερά ombre χείλη σε oxblood τόνους, αιθέριο μακιγιάζ στα μάτια και ένα στοιχείο που έχουμε πολύ καιρό να δούμε: σούπερ skinny, τονισμένα με μολύβι, φρύδια που θυμίζουν Marlene Dietrich και που ήδη έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter για ενδεχόμενο comeback τους! 

Στη λήψη εξωφύλλου η RiRi φοράει ένα neon τούλινο φόρεμα Prada και γάντια από την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου, ένα bodysuit Savage X Fenty ενώ το headpiece σχεδίασε ο Ιάπωνας floral artist Makoto Azuma.

Όσο για το μακιγιάζ της σταρ, το επιμελήθηκε η celebrity makeup artist Isamaya Ffrench με προϊόντα Fenty Beauty, φυσικά, ενώ τα μαλλιά της έχουν την υπογραφή του hairstylist Yusef Williams, ο οποίος δεν έχει φύγει από το πλευρό της σταρ τα τελευταία δέκα χρόνια. 

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή