Camila Cabello: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στα VMAs 2018 και είναι budget friendly!

Camila Cabello: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στα VMAs 2018 και είναι budget friendly!

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βραδιά των MTV Video Music Awards ήταν η βραδιά της Camila Cabello, η οποία γύρισε στο σπίτι της κρατώντας δύο από τα κορυφαία βραβεία της διοργάνωσης, αυτό της Artist of the Year και του Video of the Year.

Όμως και η εμφάνισή της ήταν ανάμεσα στις top του pink carpet, καθώς εμφανίστηκε με ένα ρομαντικό φόρεμα Oscar De La Renta, φρέσκο μακιγιάζ με εκπληκτικά κόκκινα χείλη που έκλεψαν την παράσταση και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά πιασμένα μισά-μισά, από τα χέρια του "δικού" μας, σούπερ ταλαντούχου, Δημήτρη Γιαννέτου. Και το ακόμα καλύτερο: τόσο για το μακιγιάζ όσο και για το hair stlying οι experts χρησιμοποίησαν μόνο budget friendly προϊόντα υψηλής απόδοσης! 

Camila Cabello: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στα VMAs 2018 και είναι budget friendly!-1

Photo via Instagram @allanface

"Το φόρεμα Oscar De La Renta που επέλεξε η Camila συνδύαζε μπλε και λευκό και αυτό με έκανε κατευθείαν να σκεφτώ το κόκκινο κραγιόν!" δήλωσε σε συνέντευξή του ο makeup artist Allan Avendaño που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της. "Το φόρεμά της, συνδυασμένο με κόκκινα χείλη και το χαρακτηριστικό της cat eye είναι ένας υπέροχος, κλασικός συνδυασμός!", συμπλήρωσε.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο Avendaño έχουν την υπογραφή της L'Oréal Paris: το κόκκινο κραγιόν υπάρχει ήδη στην Ελλάδα ενώ κάποια από αυτά είναι από τη limited edition συλλογή μακιγιάζ που δημιούργησε η Camila Cabello με τη L'Oréal Paris και που έρχεται μέσα στο Σεπτέμβριο.

Κρατήστε, λοιπόν, σημειώσεις: 

Camila Cabello: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στα VMAs 2018 και είναι budget friendly!-2

Οι 4 σκιές από τη limited edition συλλογή μακιγιάζ L'Oréal Paris Havana x Camila Cabello – έρχεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο

Ο Allan Avendaño ξεκίνησε το μακιγιάζ από τα μάτια. Προετοίμασε το πάνω βλέφαρο με το concealer True Match Super Blendable Concealer στην απόχρωση Light N3-4. Μετά άπλωσε στο κέντρο του άνω βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία των ματιών τη σκιά στην απόχρωση In Love από τη limited edition σειρά μακιγιάζ L'Oréal Paris Havana x Camila Cabello. Για την εξωτερική γωνία και την κόγχη κάτω από τα φρύδια χρησιμοποίησε από την ίδια συλλογή τις σκιές Oh Na Na και Control. Δημιούργησε το cat eye με το Flash Eyeliner από την ίδια συλλογή ενώ τόνισε τις πάνω βλεφαρίδες με δύο στρώσεις και τις κάτω με μία στρώση από τη μάσκαρα Voluminous Lash Paradise.  

Στη συνέχεια προχώρησε στην επιδερμίδα. Άπλωσε το True Match Foundation χρησιμοποιώντας το Infallible Blend Artist Foundation Blender και μετά το True Match Super Blendable Concealer, σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το makeup, για να φωτίσει το βλέμμα της. Για να σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε την διάφανη πούδρα σε σκόνη Infallible Pro-Sweep & Lock Loose Setting Face Powder.

Το contouring στα ζυγωματικά της το έκανε με το bronzer True Match Lumi Bronze It στην απόχρωση Medium ενώ για να βάλει λάμψεις ανέμειξε δύο αποχρώσεις της highlighting πούδρας True Match Lumi Shimmerista, την Sunlight και τη Moonlight. 

Camila Cabello: Βρήκαμε το κόκκινο κραγιόν που φόρεσε στα VMAs 2018 και είναι budget friendly!-3

Και επειδή αυτή ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε την Camila Cabello με κόκκινο κραγιόν, ο Allan Avendaño ήθελε να είναι κάτι παραπάνω από τέλειο. Έτσι, χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών Colour Riche Matte Lip Liner στην απόχρωση In-Matte-Uated With You και το κραγιόν Colour Riche Matte στην απόχρωση Devil's Matte-Vocate Νο 402 Red (στην Ελλάδα θα το βρείτε ως Blake's Red), για να δημιουργήσει το τέλειο χρώμα για εκείνην. 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή