Επιτέλους: Το νέο άρωμα του οίκου Dior, Joy, έρχεται σε λίγες μέρες!

Επιτέλους: Το νέο άρωμα του οίκου Dior, Joy, έρχεται σε λίγες μέρες!

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 1999 είναι μια χρονιά ορόσημο για την υψηλή αρωματοποιία, καθώς τότε ο οίκος Dior λάνσαρε το J’Adore ένα τολμηρό, οσφρητικό αριστούργημα που λάτρεψαν-και εξακολουθούν να λατρεύουν- οι perfume addicts σε όλο τον κόσμο.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, ο οίκος παρουσιάζει το νέο του άρωμα και όλα δείχνουν πως θα το δούμε στις λίστες με τα best selling αρώματα της νέας σεζόν. Το JOY by Diorεκφράζει το θαυμάσιο συναίσθημα της χαράς, προσφέροντας μια αρωματική εκδοχή του φωτός. Είναι ένα άρωμα που τυλίγει το δέρμα και χαρακτηρίζεται από απαλότητα και ενέργεια. Είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, ένα μονοπάτι που σάς ταξιδεύει, που σάς παρασύρει μακριά”, λέει ο Francois Demachy, Δημιουργός των αρωμάτων Dior. 

Επιτέλους: Το νέο άρωμα του οίκου Dior, Joy, έρχεται σε λίγες μέρες!-1

Το λανσάρισμα του JOY by Dior στην Ελλάδα γίνεται αυτή τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, οπότε τότε θα έχω την ευκαιρία να το μυρίσω και να σχηματίσω προσωπική άποψη για το blend. Προς το παρόν, σάς μεταφέρω το προφίλ του όπως το περιγράφει ο οίκος Dior στο σχετικό δελτίο τύπου που ήρθε πριν λίγο στο mail μου:

“Το άρωμα ανοίγει την αγαλίαση που δημιουργούν οι νότες εσπεριδοειδών, το ξύσμα από περγαμόντο και μανταρίνι ενισχύεται από αλδεύδες και οδηγεί στο επόμενο επίπεδο, όπου συναντάμε δύο δημοφιλή λουλούδια: το τριαντάφυλλο, σε μορφή εκχυλίσματος αλλά και absolute, και το γιασεμί. Το ζεστό και κρεμώδες σανταλόξυλο στη βάση είναι μια ώριμη αγκαλιά, αποτελούμενη από ένα ανάλαφρο άγγιγμα κέδρου και μια πινελιά πατσουλί. Από τη μεγάλη οικογένεια των Μόσχων, μια προσεχτική επιλογή από νότες παίζουν αγκαλιάζοντας το φως σε μια πουδρένια ανάσα αέρα. Ένας συνδυασμός μόσχου, ξύλου και λουλουδιών, που ολοκληρώνει και αναδεικνύει την προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα χαρίζει τρυφερότητα κατά την επαφή με το δέρμα σαν οικεία, απαλά αισθησιακή υπογραφή”.

Όσο για το μπουκάλι, τόσο το κυλινδρικό σχήμα όσο και το καπάκι του μάς θυμίζουν την Exclusive σειρά αρωμάτων Maison Christian Dior, μόνο που εδώ έχουμε μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση, με τον ροζ χυμό να εκφράζει και χρωματικά το concept του JOY by Dior. Ένα ασημένιο νήμα αγκαλιάζει το καπάκι σαν ανάλαφρο κόσμημα, αποτυπώνοντας με κομψότητα το όνομά του, τυλίγοντάς στο σχήμα ενός τέλειου Ο. 

Επιτέλους: Το νέο άρωμα του οίκου Dior, Joy, έρχεται σε λίγες μέρες!-2

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η εδώ και έξι χρόνια μούσα του Dior στις ready-to-wear συλλογές του, Jennifer Lawrence, η οποία από το backstage των γυρισμάτων για το short film του JOY δήλωσε στη Vogue: “Αυτό το άρωμα είναι τόσο φρέσκο- πολλά αρώματα έχουν έντονο αλκοόλ ή έντονο το στοιχείο του καπνού. Μύρισα τα συστατικά του- λουλούδια, εσπεριδοειδή, κέδρος, σανδαλόξυλο και musk- σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία όμως σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μύρισα το άρωμα την τελική μορφή του και πραγματικά μου αρέσει πολύ”.

Σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence, ο οποίος συνεργάστηκε με την J.Law στο Red Sparrow και το Hunger Games, το short film του JOY by Dior μάς μεταφέρει σε μια μαγική βίλα στο Hollywood με λευκούς τοίχους, μια τεράστια πισίνα και τον καυτό ήλιο να καθρεφτίζεται πάνω της σαν να τη “ντύνει” με άπειρα αστραφτερά διαμάντια. Η Jennifer Lawrence, φορώντας μια αέρινη λευκή τουαλέτα Dior, είναι εκτυφλωτικά όμορφη σε κάθε καρέ, σε βαθμό που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το τέλειο πρόσωπό της, καθώς μάς παρασύρει για 60 δευτερόλεπτα σε μια κατάσταση υπέρτατης ομορφιάς! 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή