ΣΤΙΛ

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε

Όταν η Joelle Murray, ιδιοκτήτρια καφέ στο Τορόντο κάλεσε τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι ο χολιγουντιανός σταρ θα εμφανιζόταν μια μέρα στο κατώφλι της. Άλλωστε το 2017 είχε ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω ίντερνετ για να καταφέρει τον Ίντρις Έλμπα να επισκεφτεί την επιχείρησή της στη διάρκεια του Toronto International Film Festival και όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε.

Ωστόσο δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και όπως φαίνεται η επιμονή της και η κρυφή ελπίδα να συναντήσει κάποιον διάσημο ηθοποιό αυτή την φορά έπιασαν τόπο. Στη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ λοιπόν, ενημερώθηκε ότι ο Ryan Gosling θα βρισκόταν στην πόλη της και έτσι ξεκίνησε ξανά μια διαδικτυακή καμπάνια για να τον πείσει να έρθει στο καφέ της.

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε-1

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε-2

Η Joelle ανέβαζε κάθε μέρα στη σελίδα «πειραγμένες» πλην ευφάνταστες φωτογραφίες με τον ηθοποιό σε μια έκδοσή του από χαρτόνι να ποζάρει σε διάφορα σημεία του καφέ, ενώ προθυμοποιήθηκε σε περίπτωση που δεν είχε μέσο για να πάει να του πληρώσει τα μισά έξοδα για το Uber. Η ιδέα της μάλιστα ενθουσίασε πολλούς με αποτέλεσμα να γίνει viral και να φτάσει και στα αυτιά του ηθοποιού.

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε-3

'Ετσι αυτή τη φορά πέτυχε τον στόχο της, αφού ο Ryan Gosling πέρασε από το καφέ της Joelle και πόζαρε μαζί της.   

Mια ιδιοκτήτρια καφέ κάλεσε μέσω Twitter τον Ryan Gosling στο μαγαζί της, κι αυτός πήγε-4

Σύμφωνα με την ίδια, ο Γκόσλινγκ της είπε ότι δεν είδε αυτός τις αναρτήσεις, αλλά η μητέρα του, η οποία και τον παρότρυνε να επισκεφτεί το καφέ. «Μου έδειξε πως χάρηκε μου με γνώρισε όσο το απόλαυσα κι εγώ. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Είναι απίστευτα γλυκομίλητος, ένα υπέροχο αγόρι από τον Καναδά με εξαιρετικούς τρόπους, που επίσης μυρίζει φανταστικά», είπε η Joelle.

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.