ΣΤΙΛ

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση

Ποιός να το 'λεγε στους απανταχού μηχανικούς και υδραυλικούς ότι κάποια μέρα τα πιο διάσημα ''it'' girls του πλανήτη θα φορούσαν με περηφάνια την στολή της εργασίας τους! Ναι, σωστά διαβάσατε. Η ολόσωμη ριχτή φόρμα με τις τσέπες στο στήθος είναι η σταρ του Φθινοπώρου και αν δεν μας πιστεύετε αρκεί να ρίξετε μια ματιά στους λογαριασμούς των κοριτσιών της μόδας.

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση-1

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση-2

Από την αγαπημένη ελληνίδα fashion blogger, Style Heroine, κατά κόσμον Ευαγγελία Σαμιωτάκη και τις διεθνείς σταρ της μόδας, το συγκεκριμένο κομμάτι όχι μόνο απέκτησε ένα θηλυκό χαρακτήρα αλλά κατάφερε να κάνει ''δήλωση μόδας'' στα πρόσφατα fashion weeks.

Η πιο fresh μάλιστα εκδοχή του το θέλει ντυμένο σε παστέλ χρώματα όπως το ροζ και το γαλάζιο, ενώ μπορεί να φορεθεί με αθλητικά για πιο σπορ σύνολα αλλά και slingbacks αποκτώντας στη στιγμή ένα πιο επίσημο ύφος.

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση-3

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση-4

Κι όμως, η φόρμα του εργάτη κάνει θραύση-5

Το σημαντικότερο; Αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή για να το υιοθετήσετε και επιλογές αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι άπειρες, ακόμα και για τις πιο συντηρητικές από εμάς. Ιδανικά φορέστε το με ζώνη στη μέση για πιο επίσημες εμφανίσεις και κλειστά mules.

Περισσότερα fashion trends στο mustonline.gr.