ΣΤΙΛ

H Serena Williams σχολιάζει το βιβλίο μαγειρικής που υπέγραψε η Meghan Markle

H Serena Williams σχολιάζει το βιβλίο μαγειρικής που υπέγραψε η Meghan Markle

Όπως θα ‘χεις ακούσει η Meghan Markle θέλοντας να βοηθήσει τα θύματα της πρόσφατης πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 14 Ιουνίου 2017 στο κτήριο Grenfell του Λονδίνου και άφησε 72 θύματα, φόρεσε την ποδιά της και μαγείρεψε δημοσίως μαζί με τους πληγέντες της πυρκαγιάς.

H Serena Williams σχολιάζει το βιβλίο μαγειρικής που υπέγραψε η Meghan Markle-1

Θέλοντας ωστόσο να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο, η Δούκισσα του Sussex έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου “ Together: Our Community Cookbook” το οποίο περιλαμβάνει 50 συνταγές του Hubb Community Kitchen – το οποίο βρίσκεται κοντά στην περιοχή που εξελίχθηκε η πυρκαγιά- και στόχος της έκδοσής του είναι η παροχή βοήθειας προς τα θύματα της πυρκαγιάς.

Παρόλο που το βιβίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, 21 Σεπτεμβρίου, αντίγραφα έχουν ήδη αποσταλεί σε μερικές γνωστές προσωπικότητες. Ανάμεσά τους και η διάσημη τενίστρια Serena Williams. H Serena λοιπόν, μόλις κράτησε στα χέρια της το εν λόγω βίβλιο, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα βίντεο για να σχολιάσει την πράξη της Meghan.

Στο βίντεο λοιπόν που ανέβασε η τενίστρια λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό το βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε η Δούκισσα του Sussex ονομάζεται "Together: Our Community Cookbook”. Είναι ήδη το Νο1 σε πωλήσεις στο Amazon και μόλις πήρα το αντίγραφο του βιβλίου από το παλάτι του Kensington. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περίφανη για την Meghan. Πραγματικά σας ενθαρρύνω όλους σας να αγοράσετε αυτό το βιβλίο καθώς έχει υπέροχες συνταγές από γυναίκες που προέρχονται από γυναίκες με διαφορετικά backgrounds και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Α και είναι και για καλό σκοπό».

Δες το βίντεο:

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.