ΣΤΙΛ

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε

Μετά την παραμυθένιο δημιουργία με ροζ φτερά του οίκου Valentino (κάντε κλικ εδώ) και το silver Givenchy που φόρεσε για το press tour της νέας της ταινίας στην Αμερική πραγματικά δεν ξέραμε αν θα μπορούσε να μας ''ικανοποιήσει'' περισσότερο. Μάλλον είχαμε ξεχάσει πως όταν η Lady Gaga αποφασίζει να ξεπεράσει τον εαυτό της, το κάνει καλύτερα από τον καθένα, και η εμφάνισή της στην Μεγάλη Βρετανία μας το θύμισε για τα καλά.

Τα φώτα ανάβουν στο κόκκινο χαλί και σαν άλλη βασίλισσα της Βικτωριανής εποχής, η ποπ σταρ αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε-1

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε-2

Η Αlexander McQueen δημιουργία που επέλεξε για την περίσταση σίγουρα έχει καταγραφεί στα αρχεία της μόδας, όπως και τόσες άλλες αλησμόνητες εμφανίσεις της μεγάλης καλλιτέχνιδας. Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει φαν του διάσημου οίκου, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην Vogue ότι ένα από τα αγαπημένα της looks ήταν μια δημιουργία από τον ίδιο τον Alexander McQueen.

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε-3

Αυτή την εμφάνιση της Lady Gaga πρέπει να την δείτε οπωσδήποτε-4

Το ριμέικ της ταινίας του 1937 ''A star is born'', στην οποία πρωταγωνιστή η Lady Gaga σε σκηνοθεσία και με συμπρωταγωνιστή τον Bradley Cooper κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το μαγευτικό ντουέτο του κομματιού που μόλις κυκλοφόρησε εδώ.