Η fun φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου

Η fun φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα 14 Νοεμβρίου ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας. Ο μεγαλύτερος γιος της  βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, έκλεισε τα 70 του χρόνια και αυτή ήταν μια καλή αφορμή για μια οικογενειακή φωτογραφία όχι όμως σας αυτές που μας έχει συνηθίσει το παλάτι.

Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα, αλλά και την Kate με τον πρίγκιπα William και τα παιδιά τους, ενώ ο πρίγκιπας Harry και η εγκυμονούσα Meghan Markle δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την τρυφερή στιγμή.

Η fun φωτογράφιση της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Κάρολου-1

Η λήψη από τον φωτογράφο της βασιλικής οικογένειας Chris Jackson έγινε στο Clarence House, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου και η βασιλική οικογένεια δείχνει πιο… απελευθερωμένη και πιο χαλαρή, στο μοντέρνο ύφος που ''λανσάρει'' το ζευγάρι Harry-Meghan και δείχνει να το απολαμβάνει.

Πριν λίγες μέρες, ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο του πρίγκιπα Κάρολου μαζί με τον εγγονό του, πρίγκιπα Louis, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο της Daily Telegraph με τίτλο: «Πολύ υπερήφανος. Όταν ο παππούς Κάρολος γνώρισε τον τον μικρό Louis». Δείτε την ΕΔΩ.

 

Περισσότερα lifestyle news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή