ΣΤΙΛ

Πώς να φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν τώρα τις γιορτές

Πώς να φορέσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν τώρα τις γιορτές

Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων γι' αυτό δεν λείπει από κανένα εορταστικό μακιγιάζ.

√ Προετοίμασε τα χείλη σου πριν φορέσεις το κόκκινο κραγιόν. Είτε πρόκειται για γυαλιστερό ή ματ, πέρασε μία ενυδατική κρέμα για να αποφύγεις τις γραμμές και σκασίματα και να δείχνουν τα χείλη πιο ζουμερά και υγιή.

√ Άπλωσε ένα μολύβι χειλιών πριν το κραγιόν για να δώσεις καλύτερο σχήμα και να αποφύγεις τα τρεξίματα. extra tip: Μπορείς επίσης να απλώσεις λίγο concealer γύρω από το μολύβι.

√ Μετά το κραγιόν, μην απλώσεις gloss σε όλη την επιφάνεια του χειλιού. Βάλε μία μικρή ποσότητα lipgloss μόνο στο κάτω μέρος του, για να δείχνουν τα χείλη σου πιο γεμάτα.√ Σκούπισε το περιττό lipstick. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κομμάτι χαρτί ή να κάνεις το κόλπο της Kate Moss, βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα και τραβώντας το σιγά σιγά έξω. Αυτή η κίνηση θα αφαιρέσει το κραγιόν από το εσωτερικό των χειλιών και δεν θα βάψεις τα δόντια σου.

√ Δεν ισχύει πάντα ο κανόντας "less is more", που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να μην βάψεις τα μάτια για να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν. Μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο με μέτρο, αλλά πρόσεξε την ποσότητα του ρουζ στα μάγουλα.

√ Μην φοβηθείς να το ταιριάξεις με άλλες κόκκινες λεπτομέρειες στο look σου. Τόλμησε το red lipstick με κόκκινα νύχια ή μία κόκκινη τσάντα ή ακόμα και φόρεμα. Το εορταστικό κλίμα στο επιτρέπει.

√ Τέλος, χρησιμοποίησε καλαμάκι για να πιεις το ποτό σου για να διατηρήσεις το έντονο χρώμα για περισσότερη ώρα και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις συχνά. 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.