Ποιές ελληνίδες βρέθηκαν στα British Fashion Awards;

Ποιές ελληνίδες βρέθηκαν στα British Fashion Awards;

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσία της Ελλάδας ήταν αρκετά έντονη στα British Fashion Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο και συγκέντρωσαν την ελίτ της βρετανικής μόδας και όχι μόνο.

Η ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, που έχει καταξιωθεί στην βρετανική πρωτεύουσα, πέρασε από το κόκκινο χαλί με ένα ''it'' girl που διαμένει στο Λονδίνο, την Ευγενία Νιάρχου. Η jet setter και σοσιαλιτέ εμφανίστηκε με μια υπέροχη δημιουργία της σχεδιάστριας, ενώ η τελευταία ανέβασε φωτογραφία στο Instagram χαρακτηρίζοντάς την στην λεζάντα ''υπέροχη φίλη'' της.

Ποιές ελληνίδες βρέθηκαν στα British Fashion Awards;-1

Οι δύο αυτές ελληνίδες δεν ήταν οι μόνες που παρευρέθηκαν στο Royal Albert Hall. Η αγαπημένη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, για ακόμα μια φορά έδειξε την απήχησή της στις ξένες σταρ, ντύνοντας μια στρατιά από supermodels, τις Cindy Bruna, Josephine Skriver, Gabrielle Caunesil, Kallirroy Danalis και Ana Beatriz Barros και ποζάροντας μαζί τους στο κόκκινο χαλί.

Ποιές ελληνίδες βρέθηκαν στα British Fashion Awards;-2

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή