Χριστουγεννιάτικη προσφορά LG OLED TV

Χριστουγεννιάτικη προσφορά LG OLED TV

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG Electronics (LG) μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και προσφέρει στους καταναλωτές prepaid κάρτες αξίας έως και 1.000€ με την αγορά μιας OLED τηλεόρασης από 55” και πάνω από τις σειρές W9, C9, E9 και B9. Έτσι, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους Χριστουγεννιάτικες ταινίες, και όχι μόνο, σε μια μεγάλη οθόνη με μοναδική εικόνα. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, οι καταναλωτές θα παίρνουν με κάθε αγορά τις παρακάτω επιστροφές:

  • Με την αγορά ενός μοντέλου OLED77W9PLA, η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 1.000€
  • Με την αγορά ενός εκ των μοντέλων OLED77C9PLA, OLED65W9PLA, OLED65E9PLA, η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 500€
  • Με την αγορά ενός μοντέλου OLED65C9PLA και OLED55E9PLA, η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 300€
  • Με την αγορά ενός εκ των μοντέλων OLED55C9PLA και OLED65Β9PLA, η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 200€ 
  • Με την αγορά ενός μοντέλου OLED55Β9PLA, η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 150€

Αποδίδοντας τα επίπεδα μαύρου τέλεια και τα χρώματα εξαιρετικά, η τεχνολογία OLED έχει αναγνωριστεί ως η κορυφαία τεχνολογία τηλεόρασης κυρίως χάρη σε έναν σημαντικό παράγοντα: τον συνδυασμό καλύτερης ποιότητας εικόνας, εκπληκτικού ήχου και λεπτού σχεδιασμού. Χάρη στην τεχνολογία OLED, είναι δυνατή η μείωση του πάχους και του βάρους των τηλεοράσεων, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά λεπτό και κομψό πλαίσιο. Έτσι, οι τηλεοράσεις OLED εναρμονίζονται άψογα με τον χώρο και προσδίδουν μοντέρνα πινελιά σε οποιαδήποτε διακόσμηση.

Για να λάβει μέρος ο καταναλωτής στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: 801 11 200900 (από σταθερό) και στο 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, ενώ θα ενημερωθεί για τη διαδικασία αποστολής του δώρου.

Όροι και προϋποθέσεις στο ακόλουθο Link.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή