Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;

3' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καλύτερος σύντροφος στην χαλάρωση, την δουλειά και φυσικά την προπόνηση.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πριν όχι πολλά χρόνια αν κάποιος σου έλεγε ότι το ρολόι σου θα είχε τις δυνατότητες που έχει το ρολόι του James Bond, θα του λέγαμε ότι μάλλον ζει σε έναν φανταστικό κόσμο.

Μέχρι τότε τα ρολόγια ήταν ή αναλογικά ή ψηφιακά και η πιο extreme λειτουργία που μπορεί να είχαν ήταν η φάση της παλίρροιας ή κομπιουτεράκι. Βασικές λειτουργίες θεωρούνταν το ξυπνητήρι, το χρονόμετρο και η αντίστροφη μέτρηση.

Η τεχνολογία ευτυχώς εξελίσσεται και μαζί με αυτήν και τα ρολόγια. Είναι πλέον έξυπνα και μπορούν και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες του κατόχου τους.

Τι ζητάμε όμως από ένα ρολόι; Αρχικά να μας λέει την ώρα και να ταιριάζει με το στυλ μας. Τα HUAWEI Watch GT 2 Pro, HUAWEI Watch GT 2 White & HUAWEI Watch FIT υπόσχονται να προσαρμοστούν στις ανάγκες και στο στυλ σας.

To Huawei Watch GT 2 Pro διαθέτει AMOLED οθόνη1.39’’η οποία υπόσχεται καθαρή οπτική εμπειρία και εύκολη λειτουργία και φυσικά μπορεί να προσαρμοστεί όπως ακριβώς σας αρέσει. Ο premium σχεδιασμός του εντυπωσιάζει Huawei Watch GT 2 Pro αφού συνδυάζει κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και κεραμική πίσω επιφάνεια για να μπορεί να φορτίζεται ασύρματα αλλά και γρήγορα αφού με μόλις 5 λεπτά εξασφαλίζει 10 ώρες λειτουργίας. Όταν βέβαια χρειαστεί φόρτιση, αφού η αυτονομία της είναι μέχρι και 2 εβδομάδες.

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-1

Εκτός όμως από την εμφάνιση και την μπαταρία του, το Huawei Watch GT 2 Pro θα αναλάβει να φροντίσει και την υγεία σας, αφού μπορεί και καταγράφει τον ύπνο, τους Καρδιακούς Παλμούς, το άγχος και τον κορεσμό οξυγόνο αίματος (SPO2).

Εκτός από την υγεία σας, θα φροντίσει και την φυσική σας κατάσταση με τα περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης που υποστηρίζει (συμπεριλαμβανομένων και επαγγελματικών σπορ) ενώ με το ενσωματωμένο GPS που διαθέτει θα μπορείτε να καταγράφετε όλες τις διαδρομές σας είτε στο νερό είτε στην ξηρά. Και όταν λέμε στο νερό εννοούμε ότι μπορεί και καταγράφει και κολύμπι αφού έχει 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση.

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-2

Ωραία όλα αυτά με την υγεία και την φυσική κατάσταση αλλά με την ψυχαγωγία τι γίνεται; Η Huawei έχει φροντίσει και γι’ αυτό αφού έχει εξοπλίσει το Watch GT 2 Pro με όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσετε τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας, να αναπαράγετε μουσική χρησιμοποιώντας το ως music player, να δεχτείτε κλήσεις και να μιλάτε από το ηχείο που διαθέτει, να απαντάτε τα μηνύματα σας απευθείας από το χέρι σας και πολλά-πολλά ακόμα. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-3

Εκτός όμως από Watch GT 2 Pro η Huawei μας παρουσίασε το Huawei Watch FIT, το πρώτο smartwatch της με παραλληλόγραμμη οθόνη που αναμένεται και αυτό, να ταιριάξει σε κάθε στυλ αφού θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα!

Η οθόνη του είναι 1.64’’ AMOLED με αναλογία οθόνης προς σώμα 70%, για ευρύ οπτικό πεδίο και έντονη λεπτομέρεια, το Huawei Watch FIT είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζετε ποτέ από τον καρπό σας!

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-4

Το ολοκαίνουργιο smartwatch της Huawei όχι μόνο διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων), αλλά και εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης που κάνουν την άθληση ακόμα πιο διασκεδαστική. Επιπλέον, είναι προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-5

Το Huawei Watch FIT διαθέτει αρχιτεκτονική διπλού chipset και  σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και είναι τόσο ανθεκτική που, με τυπική χρήση, μπορεί να διαρκέσει και 10 ημέρες.

Τέλος η Huawei, κυκλοφορεί μαζί με το Watch GT 2 Pro και το Watch FIT την ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT 2 σε νέο χρώμα (White) που έχει πλέον κομψό σχεδιασμό και μοναδική εμπειρία οθόνης Smooth Touch – 3D. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Huawei Watch GT 2, με 15 προγράμματα για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εφαρμογές παρακολούθησης υγείας και καρδιακών παλμών, καθώς και τεχνολογία TruSeen™ 3.5, TruRelax™ και TruSleep ™, για πλήρη καταγραφή φυσικών δραστηριοτήτων όλη την ημέρα. 

Τι άλλο να ζητήσεις από ένα smartwatch;-6

Όποιο και αν είναι το στυλ σας στα ρολόγια, η Huawei είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες σας σε ότι χρειαστείτε και όπου τα χρειαστείτε.

Με κάθε Watch GT 2 Pro μέχρι τέλος Οκτωβρίου παίρνετε δώρο τα wireless noise-canceling ακουστικά Huawei Freebuds 3i.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή