Lenovo Imagine: Ζήστε κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας με τη βοήθεια της Lenovo

Lenovo Imagine: Ζήστε κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας με τη βοήθεια της Lenovo

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η καθημερινότητά μας στο κοντινό μέλλον; Πόσο θα έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε; Σε μία μοναδική ψηφιακή εκδήλωση, η Lenovo Hellas μας κάλεσε να φανταστούμε όλες αυτές τις πτυχές της ζωής μας με τη βοήθεια των καινοτόμων συσκευών και τεχνολογιών της.
 
Στο Lenovo Imagine παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς στα επαγγελματικά συστήματα, καθώς και νέες τεχνολογίες που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα. 

Ο Γιάννης Χουρδάκης, SMB Sales Manager της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρo, παρουσίασε τις λύσεις που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο για επαγγελματική χρήση και για εργασία από οπουδήποτε (work form anywhere). Μας έδειξε πώς μπορούμε να μένουμε παραγωγικοί, ανά πάσα στιγμή. 

Σε αυτό βοήθησαν τα μέγιστα ο Γιώργος Χατζηπαύλου και ακόμη 5 stand-up κωμικοί, που παρουσίασαν καταστάσεις «βγαλμένες από τη ζωή».  Σε απολαυστικά σκετς, είδαμε μέσα από τα μάτια των χρηστών της τεχνολογίας της Lenovo, τον τρόπο που αυτή ενσωματώνεται στην καθημερινότητα τους και τους βοηθά να είναι παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και να προσαρμόζονται σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. 

Τι είδαμε λοιπόν; 

1) Πώς μπορούμε να έχουμε ένα μικρό αλλά πλήρως λειτουργικό home office. Ολοένα και περισσότερες οικογένειες σήμερα προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα της τηλεργασίας. Ο περιορισμένος χώρος του μέσου σπιτιού και όχι μόνο θέτουν εμπόδια. Αλλά υπάρχουν τα εργαλεία για να τα ξεπεράσουμε.  

2) Πώς ένα ανώτατο στέλεχος σε μία επιχείρηση,  που ταξιδεύει συχνά και καλείται να είναι σε θέση να εργαστεί από οπουδήποτε, μπορεί να αντεπεξέλθει με ταχύτητα και ασφάλεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι έναν υπολογιστή που να ακολουθεί και να υποστηρίζει τους ρυθμούς του και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. 

3) Πώς μία νέα γενιά – οι millennials – που έως το 2025 θα αποτελεί το 75% του παγκόσμιου ανθρώπινου δυναμικού, μπορεί να κάνει τα όνειρά της πραγματκότητα. Πρόκειται για τη γενικά που είναι always connected, που εργάζεται από παντού, ονειρεύεται, δημιουργει. Και για αυτή τη γενιά η τεχνολογία είναι ήδη εδώ. 

Όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση για τη Lenovo η πελατοκεντρική προσέγγιση είναι βασική προτεραιότητα. «Στη Lenovo πάντα απολαμβάνουμε τη προσωπική επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς μας δίνει την ευκαιρία – από πρώτο χέρι- να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητές σας και τους στόχους σας ώστε, εμείς με τη σειρά μας, να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η καθημερινότητα που εσείς επιθυμείτε!» τόνισε ο κ. Χουρδάκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή