Εμπειρία θέασης χωρίς όρια με τα laptop και τα tablet της Huawei

Εμπειρία θέασης χωρίς όρια με τα laptop και τα tablet της Huawei

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ξαφνικά όλοι μιλούν για τηλεόραση. Αλλά η «χρυσή εποχή» της μικρής μας οθόνης απαιτεί τις κατάλληλες συσκευές που θα ανεβάσουν την εμπειρία σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στις πρωτοποριακές τους οθόνες, τα laptop και τα tablet της Huawei είναι εδώ για να κάνουν αυτό ακριβώς. Η επιλογή είναι δική σας υπόθεση!   

Huawei MateBook X Pro

Το πρώτο FullView notebook της αγοράς. Με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, οθόνη αφής 13.9”, ανθεκτική μπαταρία και εντυπωσιακές επιδόσεις, το MateBook X Pro σας κρατάει συνδεδεμένους κάθε στιγμή, από οπουδήποτε. Η Ultra FullView οθόνη αφής 13,9’’ υποστηρίζει ανάλυση 3K (3000×2000) και καλύπτει το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB. Τα πλούσια χρώματα και η ανάλυση 3K δίνουν ζωή στα στοιχεία που παρουσιάζονται στην οθόνη και προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης. 

MateBook D14 & D15

Εμπειρία θέασης χωρίς όρια με τα laptop και τα tablet της Huawei-1

Η οθόνη FullView, οι ισχυρές επιδόσεις, η ποιότητα κατασκευής, η κομψή σχεδίαση και οι νέες δυνατότητες που συνοδεύουν τα νέα μοντέλα, όπως η λειτουργία Huawei Share Multi-screen Collaboration η οποία επιτρέπει τη συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα, μεταφράζονται σε μία δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία.

MatePad Pro

Εμπειρία θέασης χωρίς όρια με τα laptop και τα tablet της Huawei-2

Καινοτόμο σε επίπεδο design, τεχνολογίας και επιδόσεων, το Huawei MatePad Pro είναι ένα επαναστατικό προϊόν που θα συναρπάσει τους χρήστες. Με μίνιμαλ κομψό σχεδιασμό, το HUAWEI MatePad Pro διαθέτει οθόνη 10,8 ιντσών και σχεδόν ανύπαρκτα bezels (4,9 χιλιοστά), με την απίστευτη για tablet αναλογία συσκευής-οθόνης 90%. Είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας. 

MatePad

Εμπειρία θέασης χωρίς όρια με τα laptop και τα tablet της Huawei-3

Με οθόνη FullView 10,4 ιντσών, έξυπνες λειτουργίες για την προστασία των ματιών, FollowCam, και ισχυρό επεξεργαστή Kirin 810, το νέο τάμπλετ της Huawei MatePad είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Το Huawei MatePad διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως μίνι τηλεόραση: μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών που μπορούν όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης να το μετατρέψουν σε ευέλικτο υπολογιστή, σχολική αίθουσα ή home theater! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή