HUAWEI Watch 3 Series: Αναβαθμίζει την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο

HUAWEI Watch 3 Series: Αναβαθμίζει την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο

3' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μείνει αξέχαστο και η HUAWEI έχει φροντίσει γι αυτό με τα νέα smartwatches HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro που υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία.

Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και η διασφάλιση της καλής φυσικής κατάστασης βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο και ένα smartwatch είναι το απαραίτητο wearable. Η HUAWEI ανεβάζει ξανά τον πήχυ πολύ ψηλά με τα δύο νέα μοντέλα της, που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας.

HUAWEI Watch 3 Series: Αναβαθμίζει την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο-1

Με πλήθος εξελιγμένων λειτουργιών τα δύο ολοκαίνουργια smartwatches της HUAWEI προσφέρουν στους καταναλωτές μία έξυπνη και φιλική εμπειρία με βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, για κάθε σενάριο χρήσης στην καθημερινότητά μας, τα δύο νέα smartwatches καθίστανται τα wearables εργαλεία για το φετινό καλοκαίρι.

Mε προεγκατεστημένο το AppGallery, όπου οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων, η σειρά HUAWEI Watch 3 καθίσταται ο απαραίτητος σύντροφος για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η σειρά HUAWEI Watch 3 μετατρέπεται σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό μας, με τη δυνατότητα να βλέπουμε πληροφορίες για το ταξί ή για την πτήση μας σηκώνοντας απλά τον καρπό του χεριού, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία να πρέπει να βγει από την τσέπη ή την τσάντα το smartphone, ενώ είμαστε φορτωμένοι με αποσκευές.

HUAWEI Watch 3 Series: Αναβαθμίζει την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο-2

Λειτουργία Ultra-long battery life για συνεχόμενη παρακολούθηση της υγείας μας

Με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωή της μπαταρίας τα δύο HUAWEI Watch 3 Series smartwatches μας απαλλάσσουν από την έννοια της φόρτισης και ως ένας βοηθός παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επαγγελματικού επιπέδου, συμβάλλουν στην ανακάλυψη του εαυτού μας και στην απόλαυση του φετινού καλοκαιριού. Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode. Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Η νέα σειρά προσφέρει πάνω από 100 τρόπους προπόνησης, διαθέτει νέο αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, ενώ υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος.

Σε συνδυασμό με άλλες λειτουργίες, όπως καταγραφή καρδιακών παλμών, συνεχόμενη ανίχνευση SpO2, παρακολούθηση ύπνου και πίεσης, το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους. Οι δυνατότητες δεν σταματούν, καθώς διαθέτουν αναγνώριση πτώσης, την ίδια ώρα που βοηθούν στην προστασία της υγείας μας με υπενθύμιση για πλύσιμο των χεριών μας.

Αξέχαστη εμπειρία

Ιδανικό συμπλήρωμα για να απογειωθεί η εμπειρία της χρήσης των HUAWEI Watch 3 Series smartwatches είναι τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4, τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Ανιχνεύοντας αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες, τα HUAWEI FreeBuds 4 μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντας τη σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών.

HUAWEI Watch 3 Series: Αναβαθμίζει την εμπειρία του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο-3

Οι ώρες του ταξιδιού στο πλοίο η καλοκαιρινή ραστώνη στην παραλία, μπορούν να συνοδευτούν με την αγαπημένη μας μουσική. Τα FreeBuds 4 προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν 2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία «quick charge», έπειτα από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορούν να παρέχουν 2,5 ώρες μουσικής απόλαυσης και να μη μας λείψει στιγμή από το φετινό καλοκαίρι.

HUAWEI Watch 3 Series, οι πρωταθλητές των smartwatches με φινέτσα πολυτελούς ρολογιού έφτασαν φέτος το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με τα HUAWEI FreeBuds 4 τα πιο έξυπνα και άνετα wireless ακουστικά, η εμπειρία του φετινού καλοκαιριού θα είναι μοναδική.

Με την αγορά του HUAWEI Watch 3 διατίθενται ως δώρο το τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i και με την αγορά του HUAWEI Watch 3 Pro διατίθενται ως δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή