Δωρεάν απεριόριστα data και ομιλία από την Cosmote
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
δωρεάν-απεριόριστα-data-και-ομιλία-από-τη-561638002

Δωρεάν απεριόριστα data και ομιλία από την Cosmote

Δωρεάν απεριόριστα data και δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προσφέρει, για πρώτη φορά για 15 ημέρες, προς όλους τους συνδρομητές της η Cosmote. Ο πάροχος τηλεπικοινωνιών, κορυφώνοντας τα νέα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα, αγιοβασιλιάτικα δώρα, που προσφέρει από τις 22 Νοεμβρίου, χαρίζει για 15 ημέρες όχι μόνο δωρεάν χρόνο ομιλίας και data αλλά και περισσότερους BOX πόντους.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το τριπλό «πακέτο» δώρων της Cosmote;

– Δωρεάν απεριόριστα data για όλους τους συνδρομητές κινητής -οικιακούς και εταιρικούς

– Δωρεάν απεριόριστη ομιλία προς σταθερά και κινητά όλων των εθνικών δικτύων για όλους τους συνδρομητές σταθερής, νοικοκυριά και επιχειρήσεις

– 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες με μέγιστη αξία επιστροφής 7 ευρώ

«Φέτος, αποφασίσαμε να μετρήσουμε τις εβδομάδες για τα Χριστούγεννα αντίστροφα μαζί με τους συνδρομητές μας, προσφέροντας δώρα που μας βάζουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Από σήμερα, οι συνδρομητές μας έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από την COSMOTE, για να μπορούν να ανταλλάζουν γιορτινές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πιο ξέγνοιαστα και χωρίς περιορισμούς, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες. Ευχόμαστε ολόψυχα ο νέος χρόνος να χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία σε όλους. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, ερχόμαστε πιο κοντά και φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους», αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.   

Δωρεάν απεριόριστα data και ομιλία από την Cosmote-1

Μέσω των δύο δημοφιλών Apps

Όλοι ανεξαιρέτως οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να «ξεκλειδώσουν» τις προσφορές, κάνοντας, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022, ενεργοποίηση μέσω των εφαρμογών «My Cosmote» και «What’s Up». Πρόκειται για τις δύο εφαρμογές βρίσκονται σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store, Google Play και App Gallery με αριθμό συνδρομητών που αγγίζει τα 3,7 εκατ.

Αξίζει να διευκρινιστεί ότι αποδέκτες των αγιοβασιλιάτικων δώρων της Cosmote είναι οι συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, Cosmote Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή Cosmokarta & What’s Up) και σταθερής Cosmote, οικιακούς και εταιρικούς.

Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

Επίσης, όλοι οι συνδρομητές -σταθερής και κινητής- Cosmote έχουν τη δυνατότητα να κάνουν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες. Όπως και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Αρκεί οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους να καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOX App ώστε αυτομάτως να γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9.000 καταστήματα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 22 Νοεμβρίου, οπότε η Cosmote προσφέρει δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, δωρεάν COSMOTE TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX, τις τρεις πρώτες εβδομάδες, οι ενεργοποιήσεις προσφορών ξεπέρασαν τις 3,2 εκατ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή