Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένας-υπέροχος-νέος-κόσμος-εργασίας-κα-561651799

Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας

Το νέο Huawei MatePad 11, το πρώτο με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, διαθέτει διασυνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, εκπληκτικά γραφικά, δίνει τη δυνατότητα για χειρόγραφες σημειώσεις και είναι το ιδανικό δώρο, με bonus το Magnetic Keyboard.

Έξυπνο γραφείο, εκπαιδευτικό εργαλείο, σταθμός ψυχαγωγίας για gaming, σειρές, ταινίες και μουσική; Το νέο τάμπλετ MatePad 11 της Huawei είναι όλα αυτά μαζί· ένα έξυπνο πολυεργαλείο που αναπροσαρμόζει και διευρύνει την έννοια του τάμπλετ, το ιδανικό δώρο για τον επαγγελματία, τον μαθητή, τον gamer.

Η νέα επιφάνεια εργασίας δίνει τη δυνατότητα να δει κανείς και να χρησιμοποιήσει πιο αποτελεσματικά όλες τις εφαρμογές, μέσω της οθόνης αφής αλλά και του ποντικιού. Στο κάτω μέρος της οθόνης είναι διαθέσιμες οι εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα και τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα εικονίδια των εφαρμογών ο χρήστης έχει προεπισκόπηση κάθε παραθύρου χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει τις εφαρμογές.

Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας-1

Έξυπνο γραφείο

Το νέο Huawei MatePad 11 είναι το ιδανικό εργαλείο για το έξυπνο γραφείο κάθε επαγγελματία και άρτια εκπαιδευμένου multitasker. Διαθέτει νέα λειτουργία κλειδώματος των παραθύρων, επιτρέποντας την ταυτόχρονη εκτέλεση δύο εργασιών στα ίδια application, ενώ μέσω του Multi-Window δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος έως και τεσσάρων εφαρμογών σε μια οθόνη. Με τον τρόπο αυτό ο επαγγελματίας μπορεί να εκτελεί βιντεοσυνομιλίες ενώ ελέγχει τα μέιλ του ή κρατά σημειώσεις. Επίσης, μέσω του multi-screen collaboration το Huawei MatePad 11 μπορεί να συνδεθεί με το λάπτοπ, ως δευτερεύουσα οθόνη. Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς να εργάζεται ταυτόχρονα σε δύο πρότζεκτ ή να μεταφέρει μέσω drag-and-drop αρχεία από τη μια οθόνη στην άλλη. Τα τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα αντιλαμβάνονται με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη, ενώ η τεχνολογία μείωσης θορύβου AI φιλτράρει αυτόματα θορύβους όπως η πληκτρολόγηση και οι συνομιλίες από το γύρω περιβάλλον για καλύτερη επικοινωνία. Βέβαια, έχει και τη δυνατότητα του Magnetic Keyboard, το οποίο δεν είναι ένα απλό πληκτρολόγιο, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προστατευτική θήκη, αλλά και ως βάση στήριξης.

Η οθόνη του λάπτοπ μπορεί επίσης μέσω του αντικατοπτρισμού οθόνης να προβληθεί στο Huawei MatePad 11. Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής για 12 ώρες εργασίας και το ενσωματωμένο πρωτόκολλο Wi-Fi 6 παρέχει ευρύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και πιο σταθερές συνδέσεις.

Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας-2

Εργαλείο για μαθητές και φοιτητές

Οι λειτουργίες multi-screen collaboration και Multi-Window μπορούν να αλλάξουν την εμπειρία χρήσης και των μαθητών/ φοιτητών χρηστών του νέου Huawei MatePad 11, καθώς μπορούν να εκτελούν τις ασκήσεις τους ή να σημειώνουν ενώ παρακολουθούν εκπαιδευτικό υλικό, συμμετέχουν σε τηλεκπαίδευση ή εργάζονται ομαδικά. Ο μεγαλύτερός τους σύμμαχος όμως είναι το Huawei M-Pensil (2ης γενιάς) που ουσιαστικά φέρνει το μέλλον στα ακροδάχτυλά τους. Μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να απαντήσουν σε μηνύματα, να δημιουργήσουν σχόλια και να σχεδιάσουν άψογα διαγράμματα, με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση, καθώς το Huawei M-Pensil καταγράφει την παραμικρή διαφορά της κίνησης με μηδαμινή καθυστέρηση. Δίνει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής του χειρογράφου σε ψηφιακό κείμενο. Έτσι ένας μαθητής -αλλά και ένας επαγγελματίας- μπορεί να μοιραστεί σημειώσεις ή σχεδιαγράμματα εύκολα και άκοπα.

Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας-3

Σταθμός ψυχαγωγίας

Με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz το Huawei MatePad 11 προσφέρει λεία εικόνα, βελτιωμένη απόκριση και ομαλότερη οπτική εμπειρία κατά την πλοήγηση στο ίντερνετ, στο gaming και στην παρακολούθηση ταινιών, ενώ η χρωματική γκάμα DCI-P315 κάνει την οθόνη πιο ζωντανή και τα γραφικά εντυπωσιάζουν.

Το τετρακάναλο σύστημα ήχου του Huawei MatePad 11 διαθέτει τέσσερα ηχεία για μια πρωτόγνωρη ακουστική εμπειρία. Τα δυναμικά μπάσα και τα καθαρά, ζωηρά πρίμα είναι ρυθμισμένα από την Harman Kardon και αναπαράγουν τους αγαπημένους σας ήχους όπως δεν τους έχετε ξανακούσει ποτέ.

Ένας υπέροχος νέος κόσμος εργασίας και ψυχαγωγίας-4

Το νέο τάμπλετ της Huawei μετατρέπεται επίσης εύκολα και αποτελεσματικά σε ένα φορητό στούντιο επεξεργασίας βίντεο, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε σε αυτό βίντεο από το κινητό σας και να τα επεξεργαστείτε ευκολότερα στη μεγαλύτερη οθόνη, ενώ με το Huawei M-Pensil μπορείτε να σκιτσάρετε ή να προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές. Η μπαταρία του μπορεί να υποστηρίξει αναπαραγωγή βίντεο 12 ωρών.

Το magnetic keyboard δίδεται ως δώρο ως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή