HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η κομψότητα του ήχου μέσα από την high fashion αισθητική

HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η κομψότητα του ήχου μέσα από την high fashion αισθητική

Ο μοναδικός σχεδιασμός σε στυλ κραγιόν έρχεται να δημιουργήσει μια νέα τάση

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποιος σου έλεγε ότι η υψηλή οπτική αισθητική θα μπορούσε να μεταφορφωθεί σε κορυφαίο ήχο ή ότι ένα προϊόν που παραπέμπει στις τελευταίες τάσεις της μόδας θα έκανε την καλύτερη παρέα με το smartphone σου, θα απαντούσες ότι όλα αυτά ακούγονται αταίριαστα και απίθανα. Ωστόσο, η HUAWEI με το νέο FreeBuds Lipstick υπογράφει τη νέα τάση και ξεχωρίζει.

Η πρώτη επαφή με τα νέα HUAWEI FreeBuds Lipstick είναι ξεχωριστή, καθώς σε εντυπωσιάζει η μοναδική εμφάνιση. Ο συνδυασμός χρυσού και κόκκινου σου δείχνει πως θα ανακαλύψεις τη μουσική με έναν πολυτελή τρόπο, ενώ μόλις ανοίξεις το κουτί βλέπεις το «ανεξίτηλο» χρώμα που θα περιμένες να δεις μονάχα σε ένα φανταχτερό ακριβό κραγιόν.

Πέραν της υψηλής αισθητικής τα νέα ακουστικά της HUAWEI έχουν να προσφέρουν και ανάλογες τεχνολογικές επιδόσεις, καθώς φέρνουν στα αυτιά μας κορυφαίο ήχο, ενώ χαρακτηρίζονται από το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα, ώστε να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης.

Στις πρώτες προσπάθειες ακρόασης των αγαπημένων μας τραγουδιών, παρατηρήσαμε ότι τα HUAWEI FreeBuds Lipstick χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν έναν πιο «ζωντανό» και ολοκληρωμένο ήχο.

HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η κομψότητα του ήχου μέσα από την high fashion αισθητική-1
Από την παρουσίαση του προϊόντος στη Βιέννη (Φωτ. kathimerini.gr)

Επιπλέον, τα ακουστικά χρησιμοποιούν και τεχνολογία αντιστοίχισης αυτιών για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του ήχου με βάση το σχήμα του κάθε αυτιού και το μοναδικό στυλ χρήσης του κάθε χρήστη. Με αυτόν τον τρόπο, η μουσική φαίνεται πιο προσωπική, καθώς μειώνεται και η επίδραση των περιβαλλοντικών θορύβων.

Για όσουν ρωτούν περί συμβατότητας, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να συνδεθούν τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η HUAWEI έχει ενισχύσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, να υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά.

Mπορεί να πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα από το ρητό… «αυτό που θέλουν οι γυναίκες», το οποίο και συμπυκνώνει πλήρως την φιλοσοφία των δημιουργών του gadget. Ωστόσο, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι ειδικοί σε θέματα υψηλής αισθητικής: «δεν υπάρχουν στεγανά σε ό,τι αφορά την κομψότητα».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή