Lenovo Official Store: Celebration Event με πολλά δώρα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
lenovo-official-store-celebration-event-με-πολλά-δώρα-561757651

Lenovo Official Store: Celebration Event με πολλά δώρα

Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου βρες τις ομάδες της Lenovo στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στο THE MALL ATHENS, ζήτησε την gift bag με τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις μέσα… και το Lenovo Official store σε περιμένει για να παραλάβεις το δικό σου δώρο!

Παράλληλα μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για τρία premium Lenovo laptop: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Lenovo Yoga Slim 7, το κομψό laptop που συνδυάζει μέγιστες επιδόσεις και φορητότητα, και ένα Lenovo Legion 5, το εκπληκτικό και πανίσχυρο laptop που προσφέρει απρόσκοπτο gaming. Ένας υπερ-τυχερός θα κερδίσει το πλέον καινοτόμο προϊόν τεχνολογίας: το ThinkPad X1 Fold, τον πρώτο φορητό υπολογιστή στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Το Lenovo Official Store λειτουργεί στο τρίτο επίπεδο του THE MALL από τον Δεκέμβριο του 2021 και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo με την Oktabit. Όποιος επισκεφτεί αυτό το οικοσύστημα υψηλής τεχνολογίας θα μπορέσει να δει από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών (ThinkPad, ThinkBook) και καταναλωτικών σειρών (Yoga, Legion, IdeaPad) της Lenovo και να αναζητήσει τη συσκευή που μπορεί καλύτερα να εξυπηρετήσει τις δικές του ανάγκες.

Lenovo Official Store: Celebration Event με πολλά δώρα-1

Στο Lenovo Official Store οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη σειρά laptop ΤhinkPad X1 Family. Πρόκειται για τα πλέον κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, σχεδιασμένα ειδικά για τους high level επαγγελματίες, καθώς διαθέτουν τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά για εργασία με ευκολία, άνεση και κυρίως ασφάλεια, από οπουδήποτε ενώ συνδυάζουν χαμηλό βάρος με ισχυρές επιδόσεις και premium design.

Δυναμικό παρόν δίνει και η επαγγελματική σειρά ΤhinkBook για εργασία με στυλ. Προσφέροντας λύσεις για συνεχή χρήση και κορυφαία ασφάλεια, τα ThinkBook είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως το ανοδιωμένο αλουμίνιο με φινίρισμα διπλού τόνου, ενώ ταυτόχρονα έχουν ενσωματωμένα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως οι δεύτερες οθόνες πάνω στο σασί.

Lenovo Official Store: Celebration Event με πολλά δώρα-2

Εξαιρετικές λύσεις που συνδυάζουν μοναδικές επιδόσεις προσφέρουν οι καταναλωτικές σειρές Yoga, Legion και IdeaPad.

Τα Yoga laptop αποτελούν την αφρόκρεμα των καταλανωτικών φορητών υπολογιστών της Lenovo, που περιλαμβάνει εντυπωσιακό λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς, OLED οθόνες αφής και 360 περιστροφή (σε ορισμένα μοντέλα), ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αυτονομία μπαταρίας και τη γρήγορη φόρτιση.

Οι σταθεροί και φορητοί υπολογιστές Legion απευθύνονται κυρίως στους λάτρεις του gaming και διαθέτουν τα πλέον κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς: τελευταίας γενιάς επεξεργαστές, κάρτες γραφικών έως RTX 3080, ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης και διατήρησης χαμηλής θερμοκρασίας, SSD δίσκους, μεγάλες RAM, RGB φωτιζόμενα πληκτρολόγια και πολλά ακόμα extra, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με οθόνες έως 165Hz.

Λύσεις υπάρχουν και για mainstream χρήστες με τη σειρά IdeaPad, καλύπτοντας με το εύρος των μηχανημάτων της κάθε ανάγκη, από απλή χρήση μέχρι κορυφαία χαρακτηριστικά όπως 1ΤΒ SSD δίσκο, 16GB RAM και τελευταίας γενιάς επεξεργαστές.

Η περιήγηση στο τεχνολογικό σύμπαν της Lenovo είναι πλέον εφικτή και ονομάζεται Lenovo Official Store. Μια επίσκεψη αρκεί για εκείνους που αναζητούν τις ιδανικές λύσεις για να βρουν κορυφαίες συσκευές για τις επαγγελματικές τους ανάγκες αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή