TikTok: Ρεκόρ διαφημιστικών εσόδων – Αφήνει πίσω Twitter και Snapchat

TikTok: Ρεκόρ διαφημιστικών εσόδων – Αφήνει πίσω Twitter και Snapchat

Τα διαφημιστικά έσοδα του TikTok είναι πιθανό να αγγίξουν τα 11 δισ. δολάρια το 2022, ξεπερνώντας τα συνδυαστικά έσοδα των ανταγωνιστών του, Twitter και Snapchat

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα διαφημιστικά έσοδα του TikTok είναι πιθανό να αγγίξουν τα 11 δισ. δολάρια το 2022, ξεπερνώντας τα συνδυαστικά έσοδα των ανταγωνιστών του, Twitter και Snapchat, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Insider Intelligence.

Το TikTok, το οποίο ανήκει στην κινεζική εταιρεία ByteDance, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, με περισσότερους από 1 δισ. ενεργούς χρήστες.

«Η βάση χρηστών του TikTok έχει εκτοξευθεί τα τελευταία δύο χρόνια και ο χρόνος που αφιερώνουν στην εφαρμογή είναι εξαιρετικός», δήλωσε η Ντέμπρα Γουίλιαμσον, αναλύτρια της Insider Intelligence.

Το 2022, το Twitter και το Snapchat αναμένεται να εισπράξουν διαφημιστικά έσοδα 5,58 δισ. δολάρια και 4,86 ​​δισ. δολάρια, αντίστοιχα, λιγότερα από τα 11 δισ. δολάρια που προβλέπονται για το TikTok.

Σχεδόν 6 δισεκατομμύρια δολάρια από τα διαφημιστικά έσοδα του TikTok για το 2022 θα προέρχονται από από τις ΗΠΑ.

Πηγή: AP

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή