Ο καταναλωτής στο επίκεντρο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-καταναλωτής-στο-επίκεντρο-562298674

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο

Νέο Miele Experience Center στην Αθήνα, ένας κόσμος καινοτομίας και γνωριμίας με τα premium προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας.

Ένας κόσμος καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής, μια συλλογή πρωτοποριακών συσκευών που φέρνουν τη σφραγίδα ποιότητας του ηγέτη στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών φιλοξενείται στο νέο Miele Experience Center στην Αθήνα. Στις καινούργιες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις οι καταναλωτές μπορούν ουσιαστικά να περιηγηθούν στο σπίτι του μέλλοντος, γνωρίζοντας τα προηγμένα προϊόντα Miele, που συνδυάζουν ποιοτική υπεροχή, διάρκεια στον χρόνο, υψηλή ενεργειακή απόδοση, κατασκευαστική δεξιοτεχνία και πρωτοποριακό σχεδιασμό, πιστά στο μότο της εταιρείας «Πάντα Καλύτερα».

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο-1

Συσκευές που τις ζούμε

Η Miele, η δραστηριότητα της οποίας εκτείνεται πια σε τρεις αιώνες, διατηρεί τον καταναλωτή στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, που υπαγορεύει μια σχέση ζωής μαζί του, μέσα από προϊόντα που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας, «δεν αγοράζονται απλά, αλλά ζούμε μαζί τους». Φιλοδοξία της Miele είναι οι ιδέες και οι συσκευές της να συντροφεύουν τους καταναλωτές για μια ζωή, να βιώνονται ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητά τους. Για τον λόγο αυτό, υπογραμμίζει, «σκεφτόμαστε σε γενιές και όχι σε χρόνια». Άλλωστε, η Miele, πιστή στην αρχή της ότι η ευθύνη της δεν τελειώνει στην πόρτα του εργοστασίου, είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει εγγύηση 10 ετών σε ολόκληρες τις συσκευές και όχι μόνο στα μέρη τους, ενώ είναι επίσης η μόνη εταιρεία που διατηρεί απόθεμα ανταλλακτικών για συσκευές για τουλάχιστον 15 χρόνια μετά τη διακοπή παραγωγής τους. Παρέχει δε τεχνικές υπηρεσίες για τα προϊόντα της με δικούς της υπαλλήλους και επεκτείνει εκθετικά τον στόλο service που διαθέτει με premium υπηρεσίες.

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο-2

Premium εμπειρία Miele

Με στόχο λοιπόν την καλύτερη και αμεσότερη επαφή με τον καταναλωτή, το νέο Experience Center της Miele στο Μαρούσι δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία Miele, να ανακαλύψουν τις premium προτάσεις του κορυφαίου κατασκευαστή σε ένα ευρύτατο φάσμα οικιακών συσκευών, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τη λειτουργία των προϊόντων άμεσα και υπεύθυνα, να έρθουν σε επαφή με καινοτομίες αιχμής και τεχνολογικές εξελίξεις που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά τους.

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο-3

Εξωστρέφεια και επενδύσεις

Η Miele Hellas, έχοντας εξασφαλίσει για το 2022 τα θετικότερα οικονομικά αποτελέσματα της τελευταίας 20ετίας (ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 32,7 εκατ. ευρώ έναντι 31,4 εκατ. ευρώ το 2021, αύξηση 4,3%), με αποτέλεσμα η εταιρεία να βρίσκεται στην ισχυρότερη χρηματοοικονομική θέση στα 52 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξωστρέφειας και πρωτοποριακής customer experience. Στην κορυφή της ατζέντας της Miele Hellas είναι η δημιουργία έως και δέκα νέων καταστημάτων μέσα στην επόμενη πενταετία, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επενδύσεις στη χώρα, όπως το ευρωπαϊκό τηλεφωνικό κέντρο με τη Sitel στην Αθήνα, που απασχολεί περίπου 200 άτομα, και με την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάζονται 175 άτομα. Για το 2023 η εταιρεία εκτιμά ότι το σχέδιο ανάπτυξής της θα έχει ως αποτέλεσμα διψήφιο αριθμό αύξησης του κύκλου εργασιών της σε σύγκριση με τον περασμένο χρόνο, σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων αλλά και σε όλα τα κανάλια πωλήσεων. Το όραμα της Miele Hellas είναι να τριπλασιάσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα ως το 2030 και να αυξήσει εκθετικά το μερίδιο αγοράς της στις πέντε αγορές που δραστηριοποιείται, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, το Κόσοβο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο καταναλωτής στο επίκεντρο-4

Ένας ακόμα πυλώνας στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της, αλλά και η ενίσχυση των δράσεων αειφόρου ανάπτυξης. Η εταιρεία στοχεύει να εντάξει τη βιωσιμότητα σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων και των υπηρεσιών της, στις αλυσίδες διανομής και στα σπίτια των καταναλωτών. Η Miele δεσμεύεται για την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας και αρτιότητας προϊόντων με μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, με απώτερο στόχο να επιτύχει 100% ουδετερότητα στο ανθρακικό της αποτύπωμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή