ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διήμερη εκδήλωση από τις “Ψηφιακές Γειτονιές”

diimeri-ekdilosi-apo-tis-amp-8220-psifiakes-geitonies-amp-8221-2013856

Οι Ψηφιακές Γειτονιές, για 2η συνεχή χρονιά, δηλώνουν δυναμικά το «παρών» για να (ξανά) φέρουν ακόμα πιο κοντά όλους εσάς τους «γείτονες», «γνωστούς», «επισκέπτες» ή έστω «περαστικούς» της ψηφιακής κοινότητας. Όλους εκείνους που ήδη έχουν αποκτήσει «φωνή» στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ή αναζητάνε τα μέσα και τη γνώση για να τη βρουν, ώστε να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα στις γειτονιές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αισιόδοξο και ενθαρρυντικό το διαρκώς διευρυνόμενο μέγεθος αυτής της γειτονιάς που αφουγκράζεται το παρόν και οραματίζεται το μέλλον της. Μίας γειτονιάς που συνεχώς εμπνέει και εμπνέεται αλλά, πάνω από όλα, έχει αναγνωρίσει την ανάγκη να μοιράζεται τις αλήθειες της.

Οι Ψηφιακές Γειτονιές στις 4 & 5 Απριλίου 2014, έρχονται με το όραμα "Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο"

Μία 2ήμερη εκδήλωση  με την 1η ημέρα να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως δημιουργική γραφή, φωτογραφία, βασικές αρχές των Social Media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες, ενώ η 2η ημέρα θα έχει ενδιαφέρουσες ομιλίες με βασικό παρουσιαστή τον Θοδωρή Τσεκούρα, από ανθρώπους που σίγουρα θα εμπνεύσουν με τις ιστορίες τους, την πορεία τους, και το έργο τους όπως ο αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του, ο Κώστας Βογιατζής ή αλλιώς Yatzer, η Σοφία Μαντουβάλου, ο Κίμων Φραγκάκης από το andro.gr, ο Βασίλης Βαρδάκας και ο Βλάσης Μαρωνίτης από τις εκδόσεις KeyBooks, η Αννούσα Μελά από το Mystyleforecast.gr, η Αθηνά Πάνου από το Sugarbuzz.gr, η Esther Van De Pall από το Babyccino αλλά και bloggers όπως από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το food, fashion αλλά και φυσικά parents blogging! 

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom σε ένα χώρο 150 τ.μ που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, θα τα απασχολήσει δημιουργικά με έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο. Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι (www.mikroimegaloi.gr), μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι… το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr