Στην Ελλάδα τα τρίτης “γενιάς” L90 και L40 της LG

Στην Ελλάδα τα τρίτης “γενιάς” L90 και L40 της LG

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα smartphones L90 και L40 της τρίτης γενιάς L Series. Διατηρώντας τη διακριτική φιλοσοφία σχεδιασμού της LG και προσφέροντας ένα "πακέτο" ενισχυμένου hardware και υψηλής εμπειρίας χρήσης, τα L90 και L40 της νέας σειράς L Series(III) έρχονται με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της εταιρείας, την G series.

To LG L90 είναι ένα νέο smartphone σχεδιασμένο για χρήστες που αναζητούν ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, στiλ και τιμής. Διατηρώντας τον απλό και κομψό σχεδιασμό της σειράς L, το L90 προσφέρει την τελευταία έκδοση του Android, ενώ διαθέτει οθόνη IPS 4,7 ιντσών qHD, μπαταρία μεγάλης διάρκειας 2.540mAh και θήκη Quick Window. Η θήκη Quick Window, η οποία διατίθεται σε τρία έντονα χρώματα, είναι η πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσφέρει λειτουργικά οφέλη πέρα από την απλή προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, όπως είναι το παράθυρο που επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται βασικές λειτουργίες χωρίς να ανοίξει τη θήκη.

Το LG L40, το μικρότερο σε μέγεθος smartphone της L Series (III), διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1,2GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 3 ΜΡ, αποσπώμενη μπαταρία 1.540 mAh, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG για τη σειρά L, όπως το λεπτό τελείωμα και το μεταλλικό πλαίσιο.

Τα smartphones L90 και το L40, όπως και ολόκληρη η νέα σειρά L, είναι εξοπλισμένα  με το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό της Google, το Android 4.4 KitKat, με σκοπό να προσφέρουν την πιο σύγχρονη Android εμπειρία στον χρήστη. Το νέο λειτουργικό παρέχει μια βελτιωμένη πλατφόρμα με ισορροπημένη εμφάνιση και ταχύτερες επιδόσεις.

Διαθέτουν επίσης τη νέα λειτουργία της LG "Knock Code" που είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη διαδικασία εκκίνησης και ξεκλειδώματος της συσκευής. Με τη χρήση του "Knock Code", ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει και να ξεκλειδώσει το smartphone χτυπώντας ελαφρά με τα δάχτυλά του στην οθόνη έναν από τους 86.000 διαφορετικούς συνδυασμούς. Κι αυτό γιατί ο χρήστης μπορεί να ορίσει ένα έως και οκτώ χτυπήματα ως προσωπικό του συνδυασμό. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή