Gadgets

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG

Σούπερ οθόνες για υπολογιστή

Υψηλής ποιότητας εικόνα για το σπίτι και το γραφείο υπόσχονται οι νέες οθόνες SD590 (23,6΄΄, 27΄΄), SD390 (22΄΄, 23,6΄΄, 27΄΄) και UD590 UHD (28΄΄) της Samsung. Ηδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, οι SD590 και SD390 έχουν λεπτό πλαίσιο και έρχονται με πάνελ PLS, υποστηρίζοντας ανάλυση 1920 x 1080 pixel. Το μόνιτορ UD590 UHD μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο υπερυψηλής ευκρίνειας, τετραπλάσιας ανάλυσης από το Full HD, ενώ δίνει επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης οποιουδήποτε οπτικού υλικού σε 4k. Παράλληλα, έχει χρόνο απόκρισης 1 ms, επιτρέπει την παράλληλη σύνδεση δύο υπολογιστών και μπορεί να απεικονίσει 1 δισεκατομμύριο χρώματα, δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τις κλασικές οθόνες.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ B&O

Για τους λάτρεις ντιζάιν και ποιότητας

Ηρθε και στην Ελλάδα η 55΄΄ BeoVision Avant, η πρώτη τηλεόραση της Bang & Olufsen που υποστηρίζει υπερυψηλή ευκρίνεια (Ultra HD), για να προσφέρει εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία. Αν και κοστίζει 7.300 ευρώ, η BeoVision Avant θα ανταμείψει όσους (μπορούν να) την επιλέξουν με το εντυπωσιακό ντιζάιν της και τις καινοτομίες που ενσωματώνει, όπως το Chromatic Room Adaptation που αναλύει το φως του περιβάλλοντος και προσαρμόζει κατάλληλα την οθόνη. Το νέο μοντέλο της Bang & Olufsen διαθέτει επίσης πλούσιο ήχο, αφού ενσωματώνει ένα πάνελ με 8 ηχεία και 8 ενισχυτές, το οποίο «γλιστράει» κάτω από την τηλεόραση όταν είναι ενεργοποιημένη.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ LG

Συντροφιά στο τζόγκινγκ

Από τις ΗΠΑ ξεκίνησε η εμπορική διάθεση των περικαρπίου Lifeband Touch και των «έξυπνων» ακουστικών Heart Rate της LG. Για να παρακολουθεί τη φυσική άσκηση του χρήστη, το Lifeband Touch διαθέτει επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων και αισθητήρα μέτρησης του ύψους, προβάλλοντας τα δεδομένα (π.χ. την κατανάλωση θερμίδων) στην OLED οθόνη του. Από την άλλη πλευρά, εκτός από το να προσφέρουν ποιοτικό ήχο, τα ακουστικά Heart Rate μπορούν να μετρούν σε πραγματικό χρόνο τη διακύμανση των σφυγμών και το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα, ενημερώνοντας με ηχητικά μηνύματα αυτόν που τα φοράει.

EPSON

Ιnkjet εκτυπωτές με πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με την Epson, οι νέοι επαγγελματικοί inkjet εκτυπωτές της WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DWF έχουν 50% μικρότερο εκτυπωτικό κόστος και 80% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος συγκριτικά με τα μοντέλα λέιζερ, τα οποία απευθύνονται επίσης σε επιχειρήσεις. Τα πλεονεκτήματά τους οφείλονται στην καινοτομία Precision Core, η οποία είναι εξέλιξη της τεχνολογίας Micro Piezo που η ιαπωνική εταιρεία χρησιμοποιεί σε όλες τις εκτυπωτικές εφαρμογές της. Η ίδια καινοτομία εξοικονομεί επίσης χρόνο στις εκτυπώσεις και εξασφαλίζει καλή ποιότητα εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή