Gadgets

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TOSHIBA T54

Ο κινηματογράφος στο σαλόνι σας

Αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι του σπιτιού φέρνει η νέα σειρά τηλεοράσεων T54 της Toshiba, χάρις στο Cinema mode το οποίο περιλαμβάνεται στις προεπιλεγμένες συλλογές ρυθμίσεων. Η σειρά αποτελείται από δύο TV 40 και 48 ιντσών, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με τον ισχυρό επεξεργαστή AMR+ 800, για να αποδίδουν με ομαλή ροή ακόμη και τις ταινίες δράσης ή τις αθλητικές μεταδόσεις. Διαθέτοντας δέκτη Wi-Fi, δίνουν πρόσβαση στην πλατφόρμα Smart TV, ενώ υποστηρίζουν την ενεργητική τεχνολογία 3D.

ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ DELL

Υπολογιστές «όλα» σε έναν

Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και συμπαγή σχεδιασμό, ώστε να εξοικονομούν χώρο, συνδυάζουν τα OptiPlex 9030 και 3030 της Dell, τα δύο νέα μοντέλα που πρόσθεσε η αμερικανική εταιρεία στους All-in-One υπολογιστές της, οι οποίοι προορίζονται για επιχειρήσεις. Και οι δύο υπολογιστές έρχονται με επεξεργαστές Intel Core 4ης «γενιάς», οθόνες Full HD και μνήμη RAM έως 16 GB. Σύμφωνα με την Dell, το OptiPlex 9030 είναι το πιο ασφαλές all-in-one desktop στην κατηγορία του.

ΤΗΣ VODAFONE

Προσιτά και 4G και smartphone

Δύο προσιτά smartphone τα οποία υποστηρίζουν σύνδεση σε 4G δίκτυα λανσάρισε πριν από λίγες ημέρες η Vodafone. Ο λόγος για τα Vodafone Smart 4 turbo και το Vodafone Smart 4 power, τα οποία κοστίζουν 149 και 189 ευρώ αντίστοιχα και προσφέρονται με δύο μήνες δωρεάν χρήσης της μουσικής υπηρεσίας Napster. Το Smart 4 turbo έχει οθόνη IPS 4,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz και κάμερα 5 Μegapixel, ενώ το Smart 4 power διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GHz. Και τα δύο δίνουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google και έρχονται με προεγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android KitKat.

ΣΤΙΣ 34 ΙΝΤΣΕΣ

Μόνιτορ με ανάλυση 3440×1440 pixel

Σε επαγγελματίες που χρειάζονται μια μεγάλη οθόνη για να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πολλαπλά παράθυρα απευθύνεται το νέο μόνιτορ u3477Pqu το οποίο, με διαγώνιο 34 ίντσες, έχει επιφάνεια μεγαλύτερη από 1 τετ. μέτρο. Εκτός από το μέγεθός του, το u3477Pqu έχει να επιδείξει ανάλυση 3440×1440 pixel, δυνατότητα προβολής περιεχόμενου από πάνω από μία πηγές, αλλά και ποικιλία θυρών, όπως USB 3.0, DisplayPort και HDMI με λειτουργία MHL.

LG

Ενα Blu-ray για όλες τις δουλειές

Εκτός από την αναπαραγωγή συμβατικών και 3D ταινιών με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο από δίσκους DVD και Blu-ray, το καινούργιο Blu-ray Player BP740 της LG μπορεί επίσης να αναβαθμίσει οποιοδήποτε βίντεο σε υπερυψηλή ευκρίνεια. Παράλληλα, χάρις στον δέκτη Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο και να φέρει στην οθόνη της τηλεόρασης τις εφαρμογές και τις ψυχαγωγικές υπηρεσίες της πλατφόρμας της κορεατικής τηλεόρασης για τις «έξυπνες» τηλεοράσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή