Heroes of the Storm: Στις 2 Ιουνίου το καινούριο παιχνίδι της Blizzard

Heroes of the Storm: Στις 2 Ιουνίου το καινούριο παιχνίδι της Blizzard

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κόσμοι των παιχνιδιών της Blizzard, έρχονται να συγκρουστούν από τις 2 Ιουνίου στο νέο της παιχνίδι. Το Heroes of the Storm ήδη έχει τεθεί σε Beta κυκλοφορία από τις 20 Μαΐου και έχει  κερδίσει τις εντυπώσεις παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε διάθεση.

Πρόκειται για ένα multiplayer online battle arena video game το οποίο συνδυάζει όλους τους υπάρχοντες ήρωες της Blizzard Entertainment από τα παιχνίδια Diablo, Hearthstone, World of Warcraft και Starcraft σε ένα ενιαίο πεδίο μάχης στο οποίο οι παίκτες πραγματοποιώντας αποστολές, έχουν ως σκοπό την καταστροφή της βάσης της αντίπαλης ομάδας.

Με πάνω από 30 ήρωες, 130 skins, 14 steadfast mounts  αλλά και 7 διαφορετικά πεδία μάχης, η Blizzard επανέρχεται δυναμικά με την δημιουργία του παιχνιδιού αυτού.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως την 1η Ιουνίου το Heroes of the Storm μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της, θα είναι διαθέσιμα και στην παρουσίαση Gamescom 2015, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή