Gadgets

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SONY

Blu-ray player… απογειωτικό

Εκτός από την αναπαραγωγή ταινιών 3D, το νέο Blu-ray player BDP-S6500 της Sony μπορεί να αναβαθμίσει τα βίντεο συμβατικής ανάλυσης (με σήμα 24P) σχεδόν σε υπερυψηλή ευκρίνεια, ώστε σε μία 4K τηλεόραση να «απογειώνει» την τηλεοπτική ψυχαγωγία. Εξοπλισμένη με δέκτη Wi-Fi, τεχνολογίας MIMO, η συσκευή συνδέεται ασύρματα στο οικιακό δίκτυο σε όποιο σημείο κι αν τοποθετηθεί, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που βελτιώνουν το οπτικό αποτέλεσμα ακόμη και των χαμηλότερης ανάλυσης βίντεο από το Ιντερνετ.

PHILIPS

Νέα 32΄΄ οθόνη για επαγγελματίες

Σε καταναλωτές που θέλουν να απολαμβάνουν ταινίες και παιχνίδια με πλούσιες λεπτομέρειες, αλλά και σε επαγγελματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν απαιτητικές εφαρμογές γραφείου, απευθύνεται η νέα 32’’ οθόνη Philips BDM3275UP Ultra HD. Κατασκευασμένη από τη MMD, η οποία χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα της Philips στην κατηγορία των μόνιτορ, η οθόνη BDM3275UP προσφέρει πλούσια χρωματική υποστήριξη και ενσωματώνει  την τεχνολογία Philips flicker-free, για ρύθμιση της φωτεινότητας και μείωση του τρεμοπαίγματος.

APPLE

«Φρέσκα» iPod με χρώμα

Με «φρέσκα» μοντέλα ανανέωσε πρόσφατα η Apple τη σειρά των iPod, παρουσιάζοντας νέες εκδόσεις των iPod Touch, Shuffle και Nano.  Οσον  αφορά τα iPod Shuffle και Nano, οι καινούργιες συσκευές έρχονται να προσθέσουν επιπλέον  χρωματικές  επιλογές για τους καταναλωτές, ενώ αντίθετα το iPod Touch περιέχει σημαντικές αναβαθμίσεις ως προς το hardware που χρησιμοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή είναι εφοδιασμένη  με τον  επεξεργαστή Α8, για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, ενώ διαθέτει ένα δεύτερο τσιπ (Μ8) αποκλειστικά για τη διαχείριση των βιομετρικών αισθητήρων που διαθέτει.

LOGITECH

Θήκες για προστασία των iPad

Προστασία των iPad Air 2 και iPad mini της Apple από τα ατυχήματα προσφέρουν οι νέες θήκες Logi Blok  της Logitech, αφού είναι κατασκευασμένες από ειδικά πολυμερή υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς: επομένως, ακόμη κι αν το tablet πέσει από ύψος 1,8 μέτρων σε τσιμέντο, θα παραμείνει ανέπαφο. Η σειρά περιλαμβάνει ένα προστατευτικό  κέλυφος,  όπως επίσης κι ένα μοντέλο που μαζί με το κέλυφος  συνδυάζει και μία βάση στήριξης του tablet σε οριζόντιες επιφάνειες, σε γωνία έως  50 μοίρες.  Στο  πλαίσιο των Logi Blok, η πιο ολοκληρωμένη λύση  που προσφέρει  η εταιρεία είναι μια προστατευτική θήκη που συνοδεύεται και από ασύρματο πληκτρολόγιο,  μετατρέποντας   έτσι το iPad  σε ένα  μικρό notebook για την ευκολότερη πληκτρολόγηση κειμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή