Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Ένας συναρπαστικός κόσμος, στο χέρι σας!

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Ένας συναρπαστικός κόσμος, στο χέρι σας!

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Microsoft με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζει τα νέα Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 950 με Windows 10 και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Με το λειτουργικό Windows 10, οποιαδήποτε χρήση του Οffice, του Οutlook και εφαρμογών από το Windows 10 laptop/desktop/tablet/xbox μπορεί να συνεχιστεί στο κινητό σας και το αντίστροφο (από το κινητό σε οποιαδήποτε συσκευή Windows 10 laptop/desktop/tablet/xbox). Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε χρόνο, άμεση πρόσβαση από όπου κι αν είστε και είναι ιδανικό για business χρήση, μεταφέροντας τη λειτουργικότητα του PC (desktop ή laptop) στο κινητό κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο εύκολη. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας με οποιαδήποτε οθόνη και να το μετατρέψετε σε έναν προσωπικό υπολογιστή, με την προέκταση βάσης οθόνης της Microsoft. Η ασφάλεια στο νέο Microsoft Lumia περνάει σε άλλο επίπεδο, μιας και το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας γίνεται πλέον χωρίς την εισαγωγή κωδικού pin, αλλά με σάρωση της ίριδας του ματιού σας.  Η σύνδεση με την εφαρμογή Windows Hello είναι πιο ασφαλής, εξατομικευμένη και εύχρηστη. Σας βοηθά να προστατεύσετε τα δεδομένα σας, ενώ σας παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία σύνδεσης.

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Ένας συναρπαστικός κόσμος, στο χέρι σας!-1

Συνδέστε το τηλέφωνο σας Lumia 950 ή 950 XL σε μια βάση οθόνης και επιτύχετε περισσότερα με μια εξωτερική οθόνη (http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/accessory/hd-500/),ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 60FPS. Οι εφαρμογές Office και Outlook μεταφέρονται στη συνδεδεμένη οθόνη δημιουργώντας ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας που θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας. Χάρη στην υψηλή ανάλυση Full HD και τη θύρα USB-C που φορτίζει το τηλέφωνό σας ενώ εργάζεστε, θα αξιοποιήσετε γρήγορα και εύκολα τα πλεονεκτήματα που παρέχει μια μεγαλύτερη οθόνη.

Και φυσικά, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε κανονικά το τηλέφωνο σας. Μπορείτε δηλαδή να απαντάτε σε κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα κειμένου χωρίς να διακόπτετε την εργασίας σας στη μεγάλη οθόνη.

Και για να μην τελειώνει η μπαταρία κάθε τρεις και λίγο η μπαταρία των Microsoft Lumia έχει πολύ μεγάλη αυτονομία (από τις κορυφαίες για κινητά- smartphones), αλλά και δυνατότητα ταχείας φόρτισης του 50% της σε 30 λεπτά. Όσων αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών έχει κάμερα με 20MP και δυνατότητα διαχείρισης φωτογραφιών σε αρχεία raw που φτάνει το επίπεδο επαγγελματικών φωτογραφιών.

Τέλος,  για να έχετε και το επαγγελματικό και το προσωπικό σας νούμερο σε 1 τηλέφωνο, χωρίς εκπτώσεις στις δυνατότητες του, τα Lumia 950 και Lumia 950XL κυκλοφορούν  σε Dual Sim με 4G και στις 2 κάρτες.

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Ένας συναρπαστικός κόσμος, στο χέρι σας!-2

Lumia 950 XL 739€

Microsoft Lumia 950 και 950 XL: Ένας συναρπαστικός κόσμος, στο χέρι σας!-3

Lumia 950 639€

Αυτές τις γιορτές αναζητήστε τα νέα Microsoft Lumia 950 και Lumia 950 XL με Windows 10 και ακόμη περισσότερα μαγικά δώρα στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή