Ο David Shing της AOL στο ATCOM NEXT

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο David Shing, ένας από τους πλέον γνωστούς "γκουρού" του διεθνούς ψηφιακού οικοσυστήματος, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή τους ως keynote ομιλητής του ATCOM Next Beyond Digital, το οποίο πραγματοποιείται στις 19 Μαΐου στον Προορισμό Παπαστράτο στον Πειραιά με την ευγενική χορηγία της Microsoft. Ο επίσημος "Digital Prophet" της AOL, θα αξιολογήσει και θα ερμηνεύσει τις στρατηγικές μεταβολές του παγκόσμιου ψηφιακού οικοσυστήματος. 

Στο πλαίσιο της θεματολογίας του  ετήσιου Tech Fest της ATCOM, o David Shing θα αναφερθεί στις νέες τάσεις και στις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου, οι οποίες διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα του ψηφιακού γίγνεσθαι, ενώ θα παρουσιάσει και τον γενικότερο αντίκτυπο της αναδυόμενης νέας πραγματικότητας του digital στην αγορά, όσον αφορά σε brands, agencies και publishers.

"H παρουσία του David Shing στο ATCOM Next αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον αδιαμφισβήτητα κομβικό χαρακτήρα του ετήσιου Tech Fest της ATCOM στο ψηφιακό οικοσύστημα της χώρας μας" δήλωσε στο πλαίσιο των ανωτέρω ο Κων/νος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή