Το Internet του αύριο είναι… εδώ

Το Internet του αύριο είναι… εδώ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία εποχή που η τεχνολογία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, το γρήγορο Internet είναι απαραίτητο και αναγκαίο εργαλείο για τις επιχειρήσεις.

Το Internet του αύριο απαιτεί ταχύτητες νέας γενιάς που διευκολύνουν τον τρόπο που δουλεύουμε αλλά και τη ψυχαγωγία μας.

Πλέον οι ταχύτητες νέας γενιάς, όπως οι οπτικές ίνες, δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά είναι προσιτές σε όλους, ακόμη και σε ατομικές εταιρείες, που αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτύου στη λειτουργία τους.

Το «κλειδί» της επιτυχίας για τις επιχειρήσεις είναι η παραγωγικότητα. Σύμμαχος των επιχειρήσεων είναι πλέον οι υπηρεσίες Internet μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND. Η επιχείρηση συνδέεται απευθείας με οπτική ίνα και αποκτά μία πλήρη και αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με ταχύτητες 100 Mbps&200 Mbps καλύπτοντας απόλυτα τις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες χρήσης Internet.  

Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

Το Internet του αύριο είναι… εδώ-1

Ο Γιώργος Πετρόπουλος, σκηνοθέτης, παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρείας GAPTVFacilities, δηλώνει:

«Τώρα με το WIND FIBER τεράστια αρχεία ήχου και εικόνας, φεύγουν σαν ένα απλό SMS. Μέχρι να πατήσω το κουμπί να σηκωθώ από την καρέκλα και να ξανακοιτάξω την οθόνη έχει φύγει ένα  1 Giga. Αυτό και μόνο έχει αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε».

 

Τις δυνατότητες των οπτικών ινών αξιοποιεί και η ελληνική startupTAMASENCO που σχεδιάζει πρωτοποριακά βίντεο παιχνίδια:

Το Internet του αύριο είναι… εδώ-2

«Το Internet είναι η βάση της δουλειάς μας. Γι’ αυτό και το WIND Fiber είναι ένα πραγματικό εργαλείο για εμάς. Τώρα η δουλειά βγαίνει σε λιγότερο χρόνο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις τα ίδια εργαλεία που έχουν και στο εξωτερικό τότε μόνο πας μπροστά..» λέει ο Δημήτρης Κουτσομήτσος ιδρυτής της εταιρείας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για το WIND Business Fiber αλλά και τις ταχύτητες Internet και την κάλυψη του δικτύου οπτικών ινών στην περιοχή και τη διεύθυνση της επιχείρησης τους στο wind.gr/fiber/business.

Δείτε ακόμα, την εμπειρία του WIND BUSINESS FIBER, όπως τη βίωσε η ελληνική startup για Gaming «Tamasenco», στο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

και η εταιρεία παραγωγής video, GAP Tv Facilities:

Η δημιουργία του δικτύου οπτικών ινών της WIND, προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2019.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί στο 100% το δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα ενώ σημαντική είναι η πρόοδος στην Αττική που θα συνεχιστεί εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018. Αντίστοιχα, στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στη Λάρισα. Το 2019 θα είναι διαθέσιμο το δίκτυο της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για  σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή