Σωφρονισμοί και καρφώματα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σωφρονισμοί και καρφώματα-1Οι περισσότεροι υπουργοί δεν αναρωτήθηκαν. Ακούγοντας στο υπουργικό συμβούλιο την παιδαγωγική παρέμβαση του πρωθυπουργού, ήξεραν ότι την ενέπνευσε το φιάσκο με τις «κουρτινάτες» μάσκες. Η αστοχία υλικού είχε πυροδοτήσει έναν ενδοκυβερνητικό ανταγωνισμό καρφωμάτων χωρίς προηγούμενο στον έναν χρόνο της διακυβέρνησης. Το blame game, πάντως, είχε ξεκινήσει ανάποδα.

Είχε ξεκινήσει με τη σπουδή του υπουργού Εσωτερικών να ανακοινώσει –και να πιστωθεί– τη δωρεάν παροχή. Και συνεχιζόταν μέχρι προχθές, με διαρροές προληπτικής ενοχοποίησης του υπουργείου Υγείας για τυχόν καθυστέρηση στη διόρθωση του πατρόν. Αυτό το άλμα, από την περήφανη μασκοκαπηλία στην ύπουλη μασκοκλασία, θορύβησε, λένε, το Μαξίμου. Δεν εξέπληξε, όμως, όσους έχουν εμπεδώσει τον παλιό κανόνα: μπορεί να βγάλεις το αγόρι από την ΚΝΕ, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις την ΚΝΕ από το αγόρι.

Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT