Πάθη και μπαλοθιές

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάθη και μπαλοθιές-1Από το αψύ πληκτρολόγιο, δεν περιμένει κανείς ορθογραφία. Ούτε περίμενε κανείς ότι ο Πολάκης θα έχει ξεπεράσει το πάθος του για τον Στουρνάρα. Για τα απειλητικά ξεσπάσματα –του τύπου «ελεεινέ αρχιτραπεζίτη, σε ψάχνω»– υπάρχει άλλωστε αιτία αναζωπύρωσης: η επικείμενη δίκη για την υπόθεση της καταγραφής της συνομιλίας του τέως υπουργού με τον διοικητή της ΤτΕ.

Ο ίδιος ο Πολάκης πρόδωσε, διαψεύδοντας, την αγωνία του. Προανήγγειλε ότι το προγραμματισμένο για την Παρασκευή δικαστήριο θα αναβληθεί, λόγω ασθένειας του δικηγόρου του. Εκείνος αδημονούσε, αλλά… Βαστάτε με πολλοί, γιατί θα του χιμίξω. Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ξεπερνούσε το βεληνεκές της λούμπεν μπαλοθιάς, αν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επαναλάμβανε διαρκώς: «Η άλλη φορά θα ’ρθει και θα ’ναι αλλιώς». Συμφωνεί άραγε η Κουμουνδούρου με το πολιτικό μάρκετινγκ που της επιβάλλει ο τέως υπουργός;

Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή