Πατεντοπνίχτες όλου του κόσμου

Πατεντοπνίχτες όλου του κόσμου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πατεντοπνίχτες όλου του κόσμου-1Ποιος είχε την πατέντα για τις πατέντες; Ποιος ήταν ο Μπάιντεν πριν από τον Μπάιντεν; Ο καθηγητής Μόσιαλος και ο πρωθυπουργός που αρθρογράφησαν από κοινού, πριν καν από την παρασκευή των εμβολίων; Ή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που, ως γνήσιος αριστερός παντετοπνίχτης, βάζει πάντα τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη – και ζητούσε να παράγουμε στην Ελλάδα σκευάσματα m-RNA σαν να ήταν ελιές τσακιστές; Τι είναι τελικά η έμπνευση Μπάιντεν; Δεξιά ή αριστερή;

Στην ωραία αυτή συζήτηση οριστικό τέλος έδωσε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Εκείνος, με δημόσια ετυμηγορία του, υποστήριξε την πρόταση του Αμερικανού προέδρου και «κάλεσε τη διεθνή κοινότητα» να την αποδεχθεί. Η διεθνής κοινότητα δεν είχε μέχρι χθες απαντήσει. Δεν μιλάει, αλλά ξέρει. Ξέρει ότι το πιστοποιητικό σοσιαλιστικής γνησιότητας της πρότασης το εξέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Στέντωρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή