ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κ. K. Σημ., πρ.: Εδώ που τα λέμε, οι «ίντριγκες» στον δικό σας χώρο είναι παιδικά παιχνίδια, μπροστά σε αυτά που γίνονται στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος. Καλή σας ημέρα, Καταλληλότερε.

κ. Αρχιεπ. Αθηνών: Παρντόν, αλλά τι γίνεται εκεί σε εσάς; Τόσο δύσκολο είναι να συμμαζευτείτε όλοι σας;

κ. Χρ. Βερελή, υπ.: Σόρι, αλλά μόνος σας σκεφτήκατε να ανοίξετε συζήτηση για δημαρχιακή υποψηφιότητα του κ. Γ. Παπανδρέου;

κ. K. Σκανδ., υπ.: Πώς; A, ο καθένας έχει, λέτε, την άποψή του γι’ αυτό το θέμα; Νομίζω λοιπόν, κύριε, ότι το θέσατε κατά τον σωστότερο τρόπο αυτό το ζήτημα, και μπράβο σας.

κ. Αννα Διαμ.: Εντάξει, ίσως δεν καταλάβατε τι σημαίνει «επίσημη» γλώσσα, NeverMind. Αν δεν πείτε τίποτε πάλι για το θέμα αυτό, θα σας ξεχάσουν. Ηαve a good day.

κ.κ. «Ουάσιγκτον Τάιμς»: «Βασίλειο του τρόμου στην Ελλάδα»; Καλά, γιατί δεν μάς το λέγατε νωρίτερα; Τα μαζεύουμε και φεύγουμε αμέσως!

κ.κ. ΠΑΟ (ποδοσφ.): Ti πάθατε, καλοί μου; Ματιασμένοι είστε;…

κ.κ. αναγνώστες: Οπως αντιλαμβάνεσθε, έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην Εκκλησία, πρέπει μόνοι μας πλέον να δουλέψουμε για αλληλεγγύη, αγάπη και κατανόηση μεταξύ μας. Καλημέρα μας.

Ο φόβος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή