Το φλουρί στην «Καθημερινή» για ένα γούρικο 2002!

Το φλουρί στην «Καθημερινή» για ένα γούρικο 2002!

2' 35" χρόνος ανάγνωσης

Από πίτα που τρως, βεβαίως, σε νοιάζει για το πού θα πέσει το φλουρί! Την περασμένη Τετάρτη κόψαμε για πρώτη φορά στα νέα γραφεία του Νέου Φαλήρου την πίτα για το 2002 όλη η μεγάλη οικογένεια, μαζί! H εφημερίδα «Καθημερινή», η αγγλική έκδοση IHT-KATHIMERINI, γνωστή ως KATHI, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ 100,4, ο Μελωδία FM, συντάκτες, αρθρογράφοι, τεχνικοί, λογιστήριο, πιεστήριο, παραγωγοί εκπομπών, εμπορικό τμήμα, κατακλύσαμε τον πέμπτο όροφο σαν τα μέλη μιας οικογένειας για να κόψουμε την πίτα.

Ο Πρόεδρος της «Καθημερινή A.E.» κ. Αριστείδης Αλαφούζος, πλαισιωμένος από τους γιους του Γιάννη και Θέμη Αλαφούζο, έκοψε ακριβοδίκαια από ένα μεγάλο κομμάτι και το έδωσε – για την «K» στον διευθυντή κ. Αντώνη Καρακούση και στον σύμβουλο Διεύθυνσης κ. Στάμο Ζούλα, για τον ΣΚΑΪ στον διευθυντή Δελτίου Ειδήσεων κ. Γιάννη Κορωναίο, για τον «Μελωδία» στον διευθυντή κ. Οδυσσέα Ιωάννου και το πιο μεγάλο κομμάτι στην KATHI, που έρχεται σπίτι μας, και στα περίπτερα, σε περίπτυξη ειδήσεων με την «International Herald Τribune».

Αγωνία για λίγο, λόγω του θρίλερ για το ποιο κομμάτι έχει το φλουρί, που ήταν βέβαια ένα ευρώ με τη συμβολική σημασία του. «Στην «Καθημερινή»», αναφώνησε ο Αντώνης Καρακούσης, ενώ όλοι εμείς, ιδίως οι παλιοί, ζητωκραυγάζαμε. Αλλά το γούρι δεν σταμάτησε στο φλουρί. Ενας ένας οι πέντε λαχνοί, που κέρδισαν όλοι ωραία δώρα, έπεφταν σε ανθρώπους της «Καθημερινής»!

Πρώτη τυχερή, από το λογιστήριο, η νεαρή κοκκινομάλλα σύζυγος και μητέρα ενός αγοριού, 10 ετών, η Δόμνα Πολυχρονίδου, η οποία κέρδισε Home Cinema με DVD, πήρε τα συγχαρητήρια του κ. Αριστείδη, που τράβηξε τον πρώτο λαχνό αλλά και τα χειροκροτήματα όλης της αίθουσας. Αξια, άξια! Τους άλλους λαχνούς κέρδισαν η θεολόγος, στο τμήμα Διόρθωσης της «K», Αγγελική Γραμματικού, και η Ελένη Μακκά, στη Φωτοσύνθεση της «K», από ένα ταξίδι στην Πράγα για δύο άτομα και για τέσσερις ημέρες. O Βασίλης Λάκκας, τεχνικός από το πιεστήριο, κέρδισε τον φορητό υπολογιστή LAPTO. Και τον τελευταίο λαχνό, ένα στερεοφωνικό, τον τράβηξε ο σύμβουλος Εκδοσης Νίκος Ναούμης και ο τυχερός ήταν ο Κωνσταντίνος Ζούλας, πολιτικός συντάκτης νέας γενιάς, που έχει μεγαλώσει ακούγοντας μουσική και τις ειδήσεις της εφημερίδας από τον πατέρα του!

Καλύτερα μαζί!

Ολοι μαζί, χαρούμενοι, γιατί η μετακόμιση μας έφερε σε φωτεινά γραφεία με θαλασσινή θέα, με μια αίσθηση περιπέτειας που φρεσκάρει και τα γραπτά μας! Στο βάθος της αίθουσας πλούσιος μπουφές με ποτά, αναψυκτικά και τα 626 κομμάτια πίτας μάς περίμεναν. «Τόσοι» -είπε το στέλεχος του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Πάκα- είμαστε παρόντες από τη μεγάλη οικογένεια, ζωή να ‘χουμε». Φέτος κόψαμε την πίτα μας στον Γαλάζιο Πύργο, επί της Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2, διεύθυνση που την μάθανε όλοι οι αναγνώστες μας και οι φίλοι, και μόλις μυρίσει άνοιξη θ’ αρχίσουν και οι επισκέψεις!

Στους τυχερούς «καλή χρονιά, πάντα με γούρι», σε μας τους υπόλοιπους 620 «πάντα καλό συναδελφικό κλίμα», και στον Πρόεδρο κ. Αριστείδη Αλαφούζο και στην οικογένειά του «καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες».

Και να αυξανόμεθα και να πληθαίνουμε, ωσάν την άμμο της θαλάσσης… τώρα που είναι κοντά! Και του χρόνου και σε σας, καλοί μας αναγνώστες που μας στηρίζετε με την επιλογή σας! Οι φωτογραφίες θα σας δώσουν μια ιδέα για την οικογενειακή δημοσιογραφική γιορτή μας!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT