Βραβεία δημοσιογραφίας από κιτρολέμονα και περγαμόντο!

Βραβεία δημοσιογραφίας από κιτρολέμονα και περγαμόντο!

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφθασε στο δημοσιογραφικό γραφείο ολόκληρο δέμα, προσεκτικά πακεταρισμένο, με ένδειξη ΕΥΘΡΑΥΣΤΟκαι αποδέκτη όχι μόνον τον Τήλεφο αλλά και άλλους καλούς συναδέλφους, στους οποίους, ονομαστικά, η κ. Πανώρια Φαγογένη, αναγνώστριά μας από την Κέρκυρα, N. Ζαμπέλη 12, σύζυγος του προέδρου της Λέσχης Οικολόγων Κερκύρας κ. Φαγογένη, απένειμε τα δικά της έπαθλα για τη δημοσιογραφική τους επίδοση!

Επαθλα που ήταν βαζάκια με ονειρεμένα γλυκά κουταλιού, φτιαγμένα από τα άξια χεράκια της κυρίας Πανώριας – γλυκό μανταρίνι, κιτρολέμονο, περγαμόντο, όλα από φρούτα της Κέρκυρας, ντόπια, φτιαγμένα με οικολογικές προδιαγραφές.

Και για όλον τον τέταρτο όροφο, όπου βρίσκονται το πολιτιστικό-καλλιτεχνικό τμήμα, ο Τήλεφος, η σελίδα του βιβλίου, οι σκιτσογράφοι Ηλίας Μακρής, Ανδρέας, οι αρθρογράφοι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Παντελής Μπουκάλας, Θάνος Οικονομόπουλος, Γιώργος Δελαστίκ, και οι «7 Ημέρες», έστειλε για τρατάρισμα ένα κουτί ζαχαρωτά, από αμυγδαλόψυχα και ροδόνερο – «να τρώει η μάνα και να μη δίνει του παιδιού», που λέει ο λαός.

Κι όλη αυτή η γλυκιά αποστολή, που γρήγορα… εξετελέσθη -τιμήθηκαν δεόντως τα γλυκά της-, είχε ως αιτία το ότι η κ. Πανώρια Φαγογένη, ως γνήσια Κερκυραία με ανοιχτούς ορίζοντες, μας διαβάζει στην «Καθημερινή», που ήταν -όπως γράφει- η εφημερίδα της από τα σχολικά της χρόνια και το δικό της Πανεπιστήμιο, ανοιχτό στον κόσμο, τώρα που είναι σύζυγος, μητέρα και άξια νοικοκυρά και δραστήρια οικολόγος!

Ζήτω η Κέρκυρα και τα… Πανώρια γλυκά της! Με πολλά ευχαριστώ από όλους μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή