Ομορφες νύφες του καλοκαιριού – H Κατερίνα Μητσοτάκη παντρεύεται τον Απόστολο Μαυραγάνη

Ομορφες νύφες του καλοκαιριού – H Κατερίνα Μητσοτάκη παντρεύεται τον Απόστολο Μαυραγάνη

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βροχή» οι αναγγελίες γάμου πιστοποιούν ακόμη μία φορά πως το καλοκαίρι του 2003 φιλοδοξεί να περάσει στην ιστορία σαν το πιο χαρούμενο μεσοδιάστημα στη ζωή ωραίων ταιριαστών ζευγαριών!

Νύφη βγαίνει από το Μητσοτακαίικο η κ. Κατερίνα Μητσοτάκη, στο μπράτσο του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Μητσοτάκη, με τα παιδιά της Γρηγόρη, Κωστή, Μαρίκα και Αλέξανδρο να τη συνοδεύουν στην ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν θα σταθεί δίπλα στον καλό της, τον κ. Απόστολο Μαυραγάνη, δικηγόρο των Αθηνών, για το μυστήριο του γάμου που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στο Γκολφ της Γλυφάδας, το Σάββατο 30 Αυγούστου, τελευταία επίσημη ημέρα του θέρους, και ώρα 20.00. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο πατρικό της οικογενείας Κώστα και Μαρίκας Μητσοτάκη, στην Παύλου Μπακογιάννη 13, στη Γλυφάδα, όπου οι γονείς της μικρότερης θυγατέρας Κατερίνας γιόρτασαν, πρόσφατα, με παιδιά, εγγόνια και φίλους, τα 50 χρόνια συζυγικής μεστής ζωής!

Γάμος κηφισιώτικος, ζευγάρι ταιριαστό!

Οταν η συμμαθήτριά σου στο διπλανό θρανίο σου στέλνει πρόσκληση για τον γάμο της κόρης της, που την είδες να μεγαλώνει, σαν λουλούδι, στον ίδιο δρόμο με σένα, στην Κηφισιά μας, που τόσο την αγαπάμε, τότε, η χαρά είναι διπλή! Γιατί η όμορφη Σοφία με μακρύ ρομαντικό νυφικό και πέπλο στα μαύρα της μαλλιά -κόρη του Κώστα Κυρνάσιου, πολιτικού μηχανικού και της Κάτιας το γένος Λιβανού, φιλολόγου και αριστούχου απόφοιτης του Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων στο Ελληνικό- με τον γάμο της με τον εκλεκτό της Αθω – Παύλο Δάλλα, μας γνώρισε μια ακόμη ωραία κηφισιώτικη οικογένεια, αυτή του Σωκράτη Δάλλα, πολιτικού μηχανικού και της Εύης Χαριτάκη, καθηγήτριας Ψυχολογίας στο LaverUniversity. H Σοφία αποφοίτησε το 1999 από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, όπου σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήριο του Δημήτρη Μυταρά. O Αθως – Παύλος Δάλλας που μεγάλωσε στο Στροφύλι, σπούδασε στο King’s Gollege Λονδίνου και αποφοίτησε ως διδάκτωρ Ηλεκτρονικής. Κουμπάρα η γλυκιά κοκκινομάλλα αδελφή του γαμπρού, η Κατερίνα Δάλλα, που σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Ο γάμος έγινε στις 21 Ιουνίου 2003 στον ανθοστόλιστο Αγιο Γεώργιο της οδού Τατοΐου και αμέσως μετά η δεξίωση δόθηκε στον AOK, στον Αθλητικό Ομιλο Κηφισιάς, στους κήπους του, πάντα δροσερούς, σκιασμένους από αιωνόβια δέντρα. Εννοείται πως το νέο ζευγάρι, τόσο ταιριαστό και ερωτευμένο, έφτιαξε το νέο σπιτικό του στην Κηφισιά!

Λίγο πριν από το «Ησαΐα χόρευε»!

Ο Αθως – Παύλος Δάλλας και η Σοφία ΚυρνασίουΣυγγενής, πρώτη εξαδέλφη του πατέρα του γαμπρού Σωκράτη Δάλλα, η Ελλη Σολομωνίδου ήταν στον γάμο της Σοφίας και του Παύλου και έκανε και το αναμνηστικό σκίτσο από τον Αγιο Γεώργιο της οδού Τατοΐου, στη διάρκεια της τελετής! Οι γονείς του Σωκράτη Δάλλα ήταν ο Αθως Δάλλας και η Πηνελόπη, δίδυμη αδελφή του Χρήστου Σολομωνίδη, που, μαζί με τον πατέρα της Ελλης, Σπύρο, τη νονά της, Ελλη ήταν όλοι παιδιά του Σωκράτους Σολομωνίδη, που έβγαζε στη Σμύρνη την εφημερίδα «Αμάλθεια».

Κοκκινομάλλα και όμορφη σαν ζωγραφιά η γιαγιά Πηνελόπη, τότε που έφυγε κοπελίτσα με το καράβι της προσφυγιάς από τη φλεγόμενη Σμύρνη, χρειάστηκε να ντυθεί αγόρι, να μαζέψει σε σκούφο τα μαλλιά της, για να μη την «λιμπιστούν» οι Τούρκοι. Αυτά για την ιστορία της νέας οικογένειας! Να ζήσουν!

Θεόδωρος – Θεοδώρα εις γάμου κοινωνίαν στις 21 Ιουλίου…

Από την «Καθημερινή», στην κυριολεξία -γιατί συνεχίζει να εργάζεται παραμονές του γάμου της- θα βγει νυφούλα η Ντόρα (Θεοδώρα) Πάκα, διευθύντρια marketing της «Καθημερινής A.E.». Στις 21 Ιουλίου παντρεύεται τον καλό της Θεόδωρο Γριμάνη, οικονομολόγο του Ομίλου Λαναρά, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Εκάλης, στις 20.30. H μητέρα της κ. Ανθή Πάκα, η αδελφή της κ. Βάκη Πάκα – Ριζοπούλου και ο 23χρονος αδελφός της Θάνος Πάκας, που θα την παραδώσει στον ευτυχή γαμπρό, πλαισιώνονται από τους ανθρώπους της «Καθημερινής». Θεόδωρος – Θεοδώρα εις γάμου κοινωνίαν με το προσκλητήριο τυλιγμένο σε τούλι λευκό με ροδοπέταλα! H δεξίωξη θα δοθεί στο ΕΚΑΛΗ CLUB. Θα είμαστε εκεί για να φωτογραφίσουμε τις ωραίες παρουσίες, με πρώτη τη νύφη, φυσικά! H συνέχεια στις φωτογραφίες. H ώρα η καλή!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή