Το μετάλλιο «Νήσος Θήρα» στη Νάνα Μούσχουρη

Το μετάλλιο «Νήσος Θήρα» στη Νάνα Μούσχουρη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα μεγάλο τιμητικό μετάλλιο που της έδωσε πρόσφατα η πόλη του Παρισιού, έφθασε η Νάνα Μούσχουρη στη Σαντορίνη για να παραλάβει ένα ακόμη! Ηρθε για να περάσει λίγες ημέρες στο πανέμορφο νησί, λουσμένο στον ήλιο του Ιουλίου, ξακουστό για τα ηλιοβασιλέματά του, τα οποία η Νάνα απόλαυσε με θέα την Καλντέρα. H Νάνα Μούσχουρη επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Σαντορίνη και έφυγε μαγεμένη από τη φιλοξενία και τις ομορφιές. Ηρθε μαζί με τον σύζυγό της και τον καλό της φίλο Jean-Claude Brialy και φιλοξενήθηκαν στο μοναδικής θέας σπίτι του συλλέκτη Δημήτρη Τσίτουρα. H Νάνα θεώρησε μεγάλη της τιμή το μετάλλιο «Νήσος Θήρα» που της έδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Αργυρός -ήταν μία έκφραση αγάπης και αναγνώρισης από έναν μικρό, πλην διάσημο, τόπο σε μία μεγάλη εκπρόσωπο της Ελλάδας. H Νάνα Μούσχουρη πέρασε ήσυχα τις μέρες της, μελετώντας καθημερινά, κολυμπώντας, διατηρώντας τον εαυτό της σε άριστη φυσική κατάσταση.

Περιζήτητη παντού, τώρα ετοιμάζεται για μια μεγάλη περιοδεία στην Ιαπωνία, η Νάνα έλαβε προ ημερών το μεγάλο μετάλλιο της πόλεως του Παρισιού από τον δήμαρχο τον κ. Bertrand Delanoe που της επέδωσε τη σπουδαία διάκριση: «Paris a Νana».

Εν αναμονή οι Αθηναίοι για τη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο στις 29 Σεπτεμβρίου, μπορούν να απολαύσουν το νέο της cd «Fille du Soleil» που έκανε με τη συνεργασία του Jean-Claude Brialy. Αμέσως μετά τη Σαντορίνη, η Νάνα έδωσε δύο συναυλίες στο Φράιμπουργκ. Είναι εντυπωσιακή η προσήλωσή της στη δουλειά, η πειθαρχία της, η εμμονή στην τελειότητα. Μελετάει καθέ μέρα επί δίωρο τουλάχιστον και τραγουδάει ακόμη και τζαζ, την πρώτη αγάπη της. H Νάνα χάρηκε το όμορφο τοπίο της Σαντορίνης, που την υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες, ξεναγήθηκε στις αρχαιότητες και στα ωραία σημεία του νησιού, κι έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή