O Παύλος Τζερμιάς για την Ελλάδα στον κόσμο

O Παύλος Τζερμιάς για την Ελλάδα στον κόσμο

42" χρόνος ανάγνωσης

Βαθύς γνώστης της σύγχρονης ιστορικής συγκυρίας, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του σε διεθνείς θέσεις αλλά και από τη μοναδική καλλιέργειά του και την επαφή του με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, ο καθηγητής Παύλος N. Τζερμιάς, αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να δώσει μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα επίκαιρο και διαχρονικό.

Τόπος, το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών Βούρου – Ευταξία στην πλατεία Κλαυθμώνος, που έχει ανοίξει στην ελληνική κοινωνία με διαλέξεις και εκθέσεις, ευκαιρία για όσους δεν γνωρίζουν τους θησαυρούς του να τους γνωρίσουν.

Εκεί, αύριο, Πέμπτη 5 Φεβουαρίου και ώρα 7 το βράδυ, θα βρίσκεται ο Παύλος Τζερμιάς για να μιλήσει με θέμα «H πολιτισμική εικόνα της Ελλάδος στον σύγχρονο κόσμο» – απόσταγμα της πλούσιας εμπειρίας του και της διεισδυτικής του ματιάς, αποτυπωμένης, άλλωστε, στα πολλά, ιστορικά και φιλοσοφικά βιβλία του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT