Νέα φάση της… Σελήνης σε προεκλογικό «πάρτι»

Νέα φάση της… Σελήνης σε προεκλογικό «πάρτι»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ μεγάλης τηλεθέασης, έτσι όπως είναι όλοι τους, νέοι, επιτυχημένοι και δημοφιλείς ηθοποιοί του θεάτρου και της μικρής οθόνης! Καραμώστε τους: Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης -ο «Αμλετ» του Φλεβάρη- ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Και η Βίκυ Βολιώτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Αντώνης Λουδάρος. Εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη -επιτυχημένη «Λένη»- ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο Γιάννης Βούρος.

Συνδετικός κρίκος όλων των παρουσιών η κ. Ελένη Κούρκουλα, πρώην υφυπουργός Παιδείας και υποψηφία βουλευτής ΠΑΣΟΚ στη B΄ Αθηνών, που έδωσε καλλιτεχνικό «πάρτι» στον πολυχώρο «Αθηναΐς», επιστρέφοντας στις ρίζες της και ζητώντας από τους συναδέλφους της τη, λαμπερή, στήριξή τους! Ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν και οι Διαγόρας Χρονόπουλος, Γιάννης Φέρτης με τη σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη, ο Αλκης Κούρκουλος, ο Σταμάτης Φασουλής, η Ταμίλα Κουλίεβα και από τον δημοσιογραφικό κόσμο ο Μανώλης Καψής, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Δημήτρης Δανίκας, η Σίλα Αλεξίου και από τον μουσικό χώρο ο Γιώργος Χατζιδάκις – Θεοφανόπουλος. Να ψηφίζουν όλοι αυτοί τη… Σελήνη στη νέα φάση της πολιτικής της τροχιάς; Εγγεγραμμένοι πάντως ήταν, παρέστησαν. H ψήφος… μυστική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή