Ενας θεσμός εκπτώσεων με πνευματικό εκτόπισμα!

Ενας θεσμός εκπτώσεων με πνευματικό εκτόπισμα!

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά την προσπάθεια (που μέχρι τώρα στέφθηκε με επιτυχία) να κάνει γνωστό στο κοινό το εκδοτικό του έργο, στα είκοσι οκτώ χρόνια εκδοτικής δραστηριότητας. Στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, τα δύο βιβλιοπωλεία του Ιδρύματος (στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος, Βασ. Ολγας 108) περιμένουν τους παλιούς και τους νέους φίλους των βιβλίων με μεγάλες εκπτώσεις (40%), ειδικές προσφορές σε εκδοτικές σειρές και κάθε πληροφορία για τις εκδόσεις του. Το MIET καλεί τους βιβλιόφιλους να αποκτήσουν τίτλους – κοσμήματα της παγκόσμιας εκδοτικής παραγωγής σε πολύ προσιτές τιμές.

Βραδιά Σεφέρη σε στυλ βρετανικό, με ελληνικό λόγο

Ο καθηγητής Ρόντρικ Μπίτον, γνωστός για τις μελέτες του στη νέα ελληνική λογοτεχνία, θα περιμένει σήμερα στο Λονδίνο τους Ελληνες και Βρετανούς φίλους της ποίησης. Στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, στην οδό Πάντινγκτον, δίνει μία διάλεξη σε μια Βραδιά Σεφέρη την οποία οργανώνει η Εταιρεία Ελλήνων Επιστημόνων. Προσκεκλημένος στην, αφιερωμένη στη μνήμη του λόγιου Κώστα N. Χατζηπατέρα, εκδήλωση θα είναι ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, με τη βελούδινη φωνή, Κώστας Καστανάς, ο οποίος θα αποδώσει ποιήματα του νομπελίστα ποιητή. O καθηγητής Ρόντρικ Μπίτον, του Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, είναι ο συγγραφέας της πρόσφατης λογοτεχνικής βιογραφίας «Γιώργος Σεφέρης: Περιμένοντας τον Αγγελο», που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή