Επιλέγουμε και αυτοσχεδιάζουμε για το γιορταστικό μας τραπέζι…

Επιλέγουμε και αυτοσχεδιάζουμε για το γιορταστικό μας τραπέζι…

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Νοέμβρης πλησιάζει στο τέλος του και το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στις εορταστικά στολισμένες βιτρίνες, στα φιλανθρωπικά bazaar. Οι οικοδέσποινες στολίζουν το σπίτι για τις άγιες ημέρες και τα ρεβεγιόν. Εδώ θα μας δώσει ιδέες μια έκθεση αφιερωμένη στην «Art de la Table», στον εορταστικό στολισμό των τραπεζιών από τις κυρίες Ελένη Αρώνη και Αθηνά Αρώνη – Καντά, μητέρα και κόρη, που έχουν ειδικευθεί στην τέχνη του στολισμού. Στην υπ’ αριθμ. 14 έκθεση που παρουσιάζουν, από αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ώς και την Κυριακή 26/11 στο ξενοδοχείο Athens Plaza, στο Σύνταγμα, με τίτλο «Selections – Χριστούγεννα 2006», παίρνουν μέρος και άλλοι επιλεγμένοι εκθέτες σε κρύσταλλα, πορσελάνες, ασημικά, έργα τέχνης, κοσμήματα, αντίκες, έπιπλα, χαλιά, πρωτότυπες νότες διακόσμησης. Την έκθεση θα εγκαινιάσει στις 7 μ.μ. την Παρασκευή η αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Τόνια Κανελλοπούλου, ενώ και αυτή τη φορά οι κυρίες Αρώνη της φίρμας «Κλεομένους 9 Α.Ε.», οργάνωση εκθέσεων, συνεργάζονται με το Ιδρυμα Ερευνας Νεανικού Διαβήτη. Στην είσοδο, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν, προαιρετικά, να συνεισφέρουν για τους σκοπούς του Ιδρύματος, ενώ θα υπάρξει και λαχνός, πάντα για τον ίδιο σκοπό. Οι εταιρείες Σεμέλη Α.Ε. και GAEA προσφέρουν κρασί και ορεκτικά, αντίστοιχα, στους επισκέπτες. Για εισαγωγή στο χριστουγεννιάτικο κλίμα παρουσιάζουμε το Χρυσό Τραπέζι: ελβετικό τραπεζομάντιλο, κρύσταλλα γερμανικά ABNSTADT, πιάτα πορσελάνες WEIMAR Γερμανίας.

Αναμμένα κεριά, καλή συντροφιά, έτοιμη η συνταγή!

Και στη γωνιά, για τους κυρίους (και όχι μόνο), είδη… πράσινης τσόχας ώς και τραπέζι για Black Jack! Παρασκευή 24, 7 μ.μ. – 11 μ.μ., Σάββατο 25 και Κυριακή 26, από τις 10 π.μ. ώς τις 10 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή