Εκλεκτά δώρα από «Το Περιβόλι της Γιαγιάς»

Εκλεκτά δώρα από «Το Περιβόλι της Γιαγιάς»

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Καλαμάτα λειτουργεί από το Ιδρυμα Ευσταθίας Ι. Κωστοπούλου ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Το Περιβόλι της Γιαγιάς», αλλά το Bazaar του που άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο, από τις 10 το πρωί ώς τις 9 μ.μ. στον χώρο του καταστήματος «Συλλογές», στη Φωκυλίδου 7α Κολωνάκι.

Προσκαλούν η κ. Αννη Κωστοπούλου, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και η κ. Μάρω Γρηγοριάδου, υπεύθυνη του «Συλλογές». Τα χειροτεχνήματα που εκτίθενται φτιάχτηκαν στα εργαστήρια που γίνονται για τους γονείς, στο Περιβόλι της Γιαγιάς. Κεντητά στο χέρι τραπεζομάντιλα, ως δείγμα για παραγγελίες, τσάντες, στεφάνια χριστουγεννιάτικα και πολλά άλλα δώρα που δεν θα βρείτε αλλού, περιμένουν αγοραστές με γούστο. Τηλ. 210-36.32.760. Για το Ιδρυμα Ευσταθίας Ι. Κωστοπούλου: τηλ. 210-32.62.730.

Επίτιμος πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου «Οι φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», η Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου-Καρόρη

Φέτος δεν μας έφερε η ίδια την είδηση του αγαπημένου της Συνδέσμου, που ίδρυσε και είναι η «ψυχή» του. Ο Σύνδεσμος όμως, με την πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μαίρη Κωνσταντινίδη θα ανοίξει την εκδήλωση της Τρίτης 12-12-2006 με καλωσόρισμα και θα ακολουθήσει η ανακήρυξη της Φραγκίσκης Ψαχαροπούλου-Καρόρου ως επίτιμου προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου με απονομή αναμνηστικού.

Θα χαιρετίσουν με ομιλίες τους ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιώργος Παπαστεφάνου, ο Γιώργος Βερνίκος, η Γιούλη Παπαθεοδώρου. Ακολουθεί μουσικός χαιρετισμός από τους καθηγητές που διδάσκουν στα Μουσικά Εργαστήρια των νησιών, με έργα Μ. Χατζιδάκι, Βαγγέλη Μπουντούνη, C. Machado, L. Boccherini. Το μουσικό πρόγραμμα θα κλείσει με το «Τρελοβάπορο», από το έργο του Οδυσσέα Ελύτη «Ηλιος ο Ηλιάτορας», σε μουσική Ρίκας Δεληγιαννάκη και με τη συμμετοχή όλων των μουσικών και του κοινού.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, κ. Μαργαρίτα Σαμούρκα, κ. Ελένη Κοκκίνη. Η διεύθυνση του Συνδέσμου είναι Σταδίου 28, Αθήνα, τηλ. 210-80.75.963. Οσο για μας, Φραγκίσκη σ’ αγαπούμε. Αξια! Αξια!

Το Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων

Το 2006 παραδίδει τη σκυτάλη στο 2007 και συνδετικός κρίκος και τιμώμενο πρόσωπο, είναι η συνεργάτις μας Ελλη Σολομωνίδου-Μπαλάνου. Το Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων κυκλοφορεί με 56 «χορευτικά» σκίτσα της Ελλης από παραστάσεις, χορούς και εκδηλώσεις του Λυκείου τις οποίες παρακολούθησε και σκιτσάρησε επί τόπου τις χαρακτηριστικές στιγμές. Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ώρα 12.30 στις αίθουσες του Λυκείου των Ελληνίδων, Δημοκρίτου 14, παρουσία της Προέδρου κ. Ελένης Τσαλδάρη και των μελών του Δ.Σ., τηλ. 210-36.11.042.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή