Με τον νου μας στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας…

Με τον νου μας στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας…

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι άγιες αυτές ημέρες ανήκουν στα παιδιά, στα δικά μας τα παιδιά, που ζουν μέσα στη δική μας οικογένεια, στο δικό τους βασίλειο, με πολλές ώρες στη διάθεσή τους, με τα σχολεία κλειστά, να παίξουν, να διαβάσουν, να χαρούν όλα τα παιδικά θεάματα στις παιδικές σκηνές και στους κινηματογράφους, όπου πρωταγωνιστεί ο Πιγκουίνο και τα «ευτυχισμένα ποδαράκια» του. Γι’ αυτό και πρέπει όλοι μας να μην ξεχνάμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα σωματεία και τους συλλόγους που προσφέρουν έργο ζωής. Οπως η ΕΛΕΠΑΠ, με πρόεδρο την κ. Μαίρη Καρέλλα – Διαμαντοπούλου, που ο πατέρας της ίδρυσε την ΕΛΕΠΑΠ το 1937. Στο Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, Κόνωνος 6, στο Παγκράτι, καθημερινά, τα παιδιά παίζουν, εκπαιδεύονται, μεγαλώνουν με αγάπη και επίβλεψη.

– Το ελληνικό τμήμα της διεθνούς οργάνωσης «Κάνε – Μια – Ευχή» που πραγματοποιεί επιθυμίες παιδιών με σοβαρές αρρώστιες συμπλήρωσε δέκα χρόνια λειτουργίας και με την ευκαιρία αυτή διανέμει δωρεάν Ημερολόγιο με ενδιαφέρουσα ύλη, σταυρόλεξα, παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, χορηγία της ΝΕΜΕΣΙΣ Α.Ε. Η κάρτα που στέλνει έχει τη δική της, συγκινητική ιστορία. Σας την παρουσιάζουμε:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή