Η κάρτα του Συλλόγου «Επιστροφή» στη θαλπωρή της οικογένειας

Η κάρτα του Συλλόγου «Επιστροφή» στη θαλπωρή της οικογένειας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Δώρο του Αγιου Βασίλη, το σπίτι στην οδό Ιφιγένειας στην Καλλιθέα όπου 11 νέοι αυτόν τον καιρό κάνουν γιορτές σε οικογενειακό περιβάλλον έχοντας αποφασίσει να περάσουν την πόρτα όταν θα είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους «ξεστράτισαν». Δημιουργία του Κωνσταντίνου και της Γέλης Αγγελοπούλου χωρίς καμία κρατική ή άλλη επιχορήγηση αποδεικνύει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη σωστή κατεύθυνση. Τη στέλνει ο Σύλλογος Επανένταξης Εθισμένων η «Επιστροφή» με τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου. Για πληροφορίες Μεσαππίου 28, Κουκάκι, τηλ. 210 9214547, 210 9214373 www.epistrofi.com

Με τριπλό φιλανθρωπικό σκοπό η Κάρτα του Ομίλου Eurobank ΕFG

Ο μικρός Ιάσων Μουστάκης, νηπιαγωγείο, που κέρδισε το Α΄ βραβείο στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων του ομίλου Eurobank EFG, υπογράφει την Κάρτα του ομίλου. Φέτος, ο όμιλος Eurobank EFG θα ενισχύσει το έργο του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών της Πανελλήνιας Ενωσης κατά του Νεανικού Διαβήτη και του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Επαλξη πολιτισμού…

Προπύργιο τέχνης και μάλιστα κυκλαδικής το Μουσείο, πολυβραβευμένη έπαλξη πολιτισμού, με σειρά εκθέσεων, που η σημασία τους ξεπερνάει τα σύνορα και με την άγρυπνη επίβλεψη της προέδρου του Ιδρύματος Ν. Π. Γουλανδρή κ. Ντόλλης Γουλανδρή, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συμπλήρωσε 20 χρόνια αέναης δημιουργίας σε υψηλή αισθητική. Ανάλογη και η Κάρτα του, το Μέγαρο Σταθάτου, αρχιτεκτόνημα του Τσίλερ, από πίνακα του Χαμπίδη (ακουαρέλα, σινική μελάνη 2006), μας έφερε τις ευχές της διευθύντριας Επικοινωνίας Ελένης Διδασκάλου – Παπαδημητρίου, αντευχόμαστε!

«Πολλές θεαματικές ευχές γεμάτες αγάπη!»

Το 2007 μέσα σε ένα κύκλο προσοχής με ανθρώπους και παιδάκια να σχηματίζουν κύκλο εμπιστοσύνης, σε ασημένιο σχέδιο σε γαλάζιο φόντο. Η κάρτα είναι της UNICEF που τον σκοπό της τιμάμε και προσέχουμε και την επέλεξαν τα στελέχη της Ελληνικής Θεαμάτων που κρατάει τα ηνία, ως επιχείρηση, του νέου αστραφτερού «Παλλάς», των θεάτρων «Αλίκη», «Δημήτρης Χορν», «Αποθήκη», «Εμπορικόν», «Κιβωτός», μικρό «Παλλάς» και «Θέατρο Πειραιώς 131» – ευχαριστούμε και αντευχόμαστε στην Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, στη Ρούλα Σμυρναίου, στην Ελίνα Λαζαρίδου, στην Αννα Χρυσομάλλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή